Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 26 mar 2008, 9:51

ddworakk pisze:Nie oddałbym z ekipy nikogo poza Lehmanem i Gilberto ale ich chcialem sprzedac jeszcze przed sezonem!
Przed sezonem chciałeś się pozbyć Gilberto ? Przecież przed sezonem wszyscy mówili o odejściu Flaminiego i pamietam, że niektórzy po mnie strasznie jechali, gdy mówiłem, że się może przydać :lol: Gilberto przed sezonem w opinii kibiców był pierwszym DM w drużynie. Dopiero ja stracił miejsce w pierwszej "11" i czasem grał na obronie :zgon: a czasem tylko na DM [i też zawodził] okazało się, że Gilberto juz u nas błyszczeć nie będzie.
W poprzednim sezonie był pewnym punktem drużyny, dlaczego chciałes aby został sprzedany ?

ddworakk pisze:Zgadzam sie ze Eboue nie blyszczy, nie przesadzalbym rowniez z oslabianiem Arsenalu prze ztego pilkarza!
Ale taka jest niestety prawda - Eboue osłabia zespół jak gra na prawym skrzydle. Może nie we wszystkich meczach, bo z Milanem nie zagrał tak źle jak wcześniej [choć też stać go na więcej]. Eboue marnuje w ataku 99% piłek. Albo źle poda do kolegi, albo źle dośrodkuje, albo uderzy prosto w bramkarza i te nie ma kłopotów z obroną strzału, albo też po prostu strzeli Panu Bogu w okno.

Wróć do „Anglia”