czyżby.Wilmore pisze:Ano nie doczekasz się. Te kluby naprawdę nie miały powodu, by kupować mecze - skandaliczny był dla mnie tylko mistrz ostatni Legii, ale był czysty niestety.P.S-ja tylko czekam jak się wezmą za Legię i Wisłę i się chyba niedkoczekam Mad![]()
tutaj mam taki mecz przekupiony,byc może już dawno temu ale jednak:
bez komentarza
Korona podobno miała ustawione "tylko"4 mecze..........no to panowie,porównując naszą mecze z meczami innych klubów to to jest mały pikuś,jeszcze to były mecze w 3 lidze
Kolejna rzecz która mnie dziwi to pogłoski o tym że jakoby o tym wiedział wszystko Klicki.Właśnie że on nic o tym niewiedział,bo nie po to sprowadził pierwszoligowego trenera(wdowca)oraz pierwszoligowych zawodników,żeby kupować mecze,tylko żeby grać fair
Kolejna sprawa która mnie zszokowała to nagonka mediów........nagle wszyscy się tak wypowiadają że to niemożliwe tak szybko awansowała,nagle wszyscy którzy tak naprawde gówno wiedzą zaczynają być ekspertami w tej sprawie,nawet nie ma jeszcze wyroku a tu już takie wielkie halo,szkoda że tacy głośni nie byli jak dawali wyrok dla Zagłębia i Widzewa.aha noi jeszcze jeden genialny artykuł z TVN-U
http://www.tvn24.pl/-1,1544028,wiadomosc.html
widocznie Hermes nie jest kapitanem drużyny tylko Hernani,jak widać oni wiedzą lepiej