Kolejna afera korupcyjna

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: Kubańczyk » 28 mar 2008, 22:54

Wilmore pisze:
P.S-ja tylko czekam jak się wezmą za Legię i Wisłę i się chyba niedkoczekam Mad
Ano nie doczekasz się. Te kluby naprawdę nie miały powodu, by kupować mecze - skandaliczny był dla mnie tylko mistrz ostatni Legii, ale był czysty niestety. ;)
czyżby. :?: :roll: :
tutaj mam taki mecz przekupiony,byc może już dawno temu ale jednak:

bez komentarza :roll:
Korona podobno miała ustawione "tylko"4 mecze..........no to panowie,porównując naszą mecze z meczami innych klubów to to jest mały pikuś,jeszcze to były mecze w 3 lidze
Kolejna rzecz która mnie dziwi to pogłoski o tym że jakoby o tym wiedział wszystko Klicki.Właśnie że on nic o tym niewiedział,bo nie po to sprowadził pierwszoligowego trenera(wdowca)oraz pierwszoligowych zawodników,żeby kupować mecze,tylko żeby grać fair :!: .Tylko Wdowczyk był takim debilem że musiał kombinować,i zaczął angażowac w to Bilskiego i Wolickiego,piłkarze robili zrzutkę,dawali Bilskiemu,a potem pewnie Wolicki wszystko załatwiał.Ta cała chora sytuacja jest przez Wdowczyka :!:
Kolejna sprawa która mnie zszokowała to nagonka mediów........nagle wszyscy się tak wypowiadają że to niemożliwe tak szybko awansowała,nagle wszyscy którzy tak naprawde gówno wiedzą zaczynają być ekspertami w tej sprawie,nawet nie ma jeszcze wyroku a tu już takie wielkie halo,szkoda że tacy głośni nie byli jak dawali wyrok dla Zagłębia i Widzewa.aha noi jeszcze jeden genialny artykuł z TVN-U
http://www.tvn24.pl/-1,1544028,wiadomosc.html
widocznie Hermes nie jest kapitanem drużyny tylko Hernani,jak widać oni wiedzą lepiej

Wróć do „Polska”