Kolejna afera korupcyjna

bragiel
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: bragiel » 29 mar 2008, 18:14

Marco_Van_Basten pisze:Tak się zastanawiam nad jednym. Jak o wszystkim wiedzieliście czyli o Koronie, Wdowczyku itd., to dlaczego nie złożyliście zawiadomienia do prokuratury o popełnieniu przestępstwa ?
Gdybym o każdym zuważonym przeze mnie przestępstwie, zawiadamiał prokuraturę, to bym całe życie spędzał na salach sądowych, prokurturach, czy innych budynkach Temidy.
Większość postówn na Onecie, komentarzy na blogach, forach wyczerpuje znamiona przestępstwa i gdyby ktoś chciał się bawić w zgłaszanie tego do prokuratury to życia by mu na to nie starczyło.

Ja osobiście zgłaszam coś do sądu, na policję, do prokuratury, gdy uznam, że jest to warte świeczki, gdy są jakieś szanse na pomyślne rozwiązanie sprawy, badź gdy sprawa dotyczy mnie, mojego otoczenia.

Sprawa Korony mnie nie dotyczy, szczerze mówiac mam to głęboko w dupie, a kwestię poruszam tylko po to, by nabić sobie posta, bo z każdym nabitym postem powiększa mi się penis(przynajmniej mam takie wrażenie i mam nadzieję, że to nie jest złudzenie optyczne).

A mówiąc serio -predzej czy później ta sprawa musiała wypłynąć i prędzej czy później Korona Kielce spłynie z I ligi, a pozostanie po niej tylko niemiły smród korupcji, kumoterstwa, układów, układzików i tego jak nie należy budować drużyny piłkarskiej.

Wróć do „Polska”