Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 30 mar 2008, 19:36

Swój ostatni mecz w barwach Legii rozegrał Marcin Burkhardt. w tym tygodniu wyjeżdża do Szwecji. :? Ja nie wiem o co chodzi Urbanowi. W jesieni mało kiedy grał, a teraz gdy został już sprzedany, zaczął grać od początku meczów i wypadał naprawdę dobrze. Po co sprzedawać takiego zawodnika? :roll:

Dzisiaj wygraliśmy 2:0 z Koroną. Innego wyniku niż zwycięstwo nie brałem pod uwagę w tym meczu. Jedną z bramek strzelił Chinyama. To chyba jego 14 trafienie w lidze. Swoją drogą rozegrał dzisiaj dobry mecz. Ruchliwy, trochę za bardzo sam próbował, ale występ na duży plus. Podobała mi się tak akcja ze Skerlą. Pokazał jak silnym jest zawodnikiem. Szkoda, że Roger strzelił jak pipka. :| Edson rozdarł by siatkę. :) Potem na 2:0 podwyższył Roger. Ładnie oszukał Kowalewskiego. :P Wysocki po raz kolejny zaliczył dobry występ. Będą z niego ludzie. W ofensywie może nie jest taki aktywy, ale za to z tyłu nie daje przeciwnikom pograć. Dobra zmiana Rybusa. Można się przyczepić go o to, że zwalił kilka razy akcje, ale dobrze że próbuje. Lubię takich graczy. Będą z niego ludzie. 8)

Wróć do „Polska”