1/4 finału LM - AS Roma vs Manchester United

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post autor: Kamil232 » 31 mar 2008, 14:40

Przede wszystkim musimy zagrać swoje. Barcelona czy Milan w ostatnich latach wygrywają LM nic nie zmieniali, bo to inne zespoły musiały główkować jak sie im przeciwstawić. I to samo my musimy robić grać swoje i tyle.

Kadra United na mecz z Roma: Van der Sar, Kuszczak, Heaton; O'Shea, Brown, Ferdinand, Vidic, Pique, Evra, Silvestre; Anderson, Ronaldo, Park, Hargreaves, Scholes, Carrick, Giggs, Eagles; Tevez, Rooney, Welbeck.

Kontuzje Naniego i Saszy. Są w kadrze VDS, Evra, Rio i Carrick i Giggs którzy w ostatnim meczu bądź nie zagrali bądź zeszli z powodu urazów mam nadzieję, że już wszystko w porządku.

Ja bym zagrał w następującym ustawieniu.

Van Der Sar- Brown, Rio, Vidic, Evra, Carrick, Scholes, Anderson, Tevez, Rooney, Ronaldo.

I tak właśnie powiniśmy zagrać czyli "swoje". Ale czuję, że Fergie zagra Hargreavesem i za Teveza zagra Giggs. Co wg. mnie jest gorsze, bo Giggs w tym roku jest po prostu przeciętny, a Hargo jest bezużyteczny w ataku. A trójka Scholes, Carrick i Anderson pokazała, że dobrze sobie w defensywie. Co prawda Scholes w destrukcji jest słaby, ale za to Carrick i Anderson potrafią w niej nieźle grać,a przy tym zagęszczeniu to powinno wystarczyć, jak choćby w meczu z LFC. No ale sądze, że Fergie zagra mniej zachowawczo i za kogoś z tej trójki wskoczy Hargo, ale obym się mylił. Jesteśmy teraz w gazie, w tej chwili prezentujemy sie najlepiej z przekroju całego sezonu, także liczę nawet na zwycięstwo w Rzymie. Jeśli odpadniemy bede strasznie zawiedziony...także Do boju Diabły.

Wróć do „Puchary Europejskie”