Co do naszej kadry to wszystko już napisał Kamil. Fergie nie może skorzystać z Naniego i Sahy. Mocno niepewny jest występ Edwina. Z kolei piłkarze, którzy opuścili boisko wcześniej w meczu z Aston Villą raczej są zdrowi. Były to tylko lekkie urazy, które nie wykluczą ich z tego spotkania.
Mam spore wątpliwości czy wyjdziemy w Rzymie dwoma napastnikami. Po drugie nie wiem jak rozpisał byś tych graczy, których wymieniłeś. Bo ja tu widzę jednego skrzydłowego...Kamil232 pisze:Van Der Sar- Brown, Rio, Vidic, Evra, Carrick, Scholes, Anderson, Tevez, Rooney, Ronaldo.
Byłbym nawet za tym, aby zagrać dwoma napastnikami, ale sądzę, że będzie to raczej ustawienie podobne do tego z Liverpoolem. Czyli środkiem Carrick/Hargreaves - Scholes - Anderson. Po bokach Giggsy o ile ten uraz nie jest groźny i Ronaldo. Gdyby jednak Giggs nie mógł zagrać to przesunąłbym na skrzydło Rooney'a bądź Evrę. Choć to wiązałoby się z grą Johnego na lewej obronie, a ja nie chcę się przy każdej akcji modlić co z tego wyniknie. Chociaż ostatnio Evra też nie jest skałą nie do przejścia.