podejscia rowniez nie mam zalosnego, przynajmniej tak mi sie wydaje. nie pisze momentami, ze barca jest lepszym klubem od realu, tylko pisze tak zawsze. tych pierwszych pieciu pucharow europy realu wogole nie licze, bo to wielka lipa wtedy byla. nie lubie tego klubu.smitu pisze:nie zal mi ciebie tylko twego podejscia, do tego jak wielka jest barca i zalosny nie jestes, z tego co piszesz wynika ze jestes inteligentny i za takiego cie mam, do tego uwazam ze na wiele tematow, masz duzo do powiedzenia ciekawych rzeczy, tylko ze zraza mnie to twoje podejscie, sorry no ale tak jestprzepraszam cie jezeli cie w jakis sposob obrazilem nie to bylo moim celem
piszesz momentami tak jakby barca byla lepszym klubem od realu a nie jest i za tym przemawia historia i nawet gdybys chcial tego nie zmienisz, nasza klotnia czy wymiana pogladow jest bezcelowa, ale chce to wyjasnic bo lubie z toba konwersowac na forum i nie chce bys byl antagonistycznie wobec mnie nastawiony
do ciebie nic nie mam, tylko nie wal takich tekstow, bo pomimo, ze mam swietne poczucie humoru