FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: mistyk » 31 mar 2008, 22:41

Dobrze Mentor, ze masz odmienne zdanie, zawsze ciekawej ;]

Swoja droga toczymy podobny boj, jak Sobi bodajze z Nuanda. Co do publicznego prania brudow to oczywiscie jestem na nie. Jednak nawet jesli byly wyciagane jakies konsekwencje wobec zawodnikow, o ktorych nie wiemy, to jaki jest ich skutek? Sprawy mialy sie polepszyc dzieki legendarnemu juz kodeksowi, tymczasem dzieje sie calkiem inaczej.

Prawda jest taka, ze ani ja, ani Ty Mentor nie wiemy dokladnie, co robil (lub nie robil Txiki) i pewnie nigdy sie nie dowiemy, a jesli juz to za kilka lat.

Wiekszosc kibicow nie docenia roli, jaka maja w klubach wlasnie tacy dyrektorzy. Tej druzynie potrzebna jest zmiana i to spora. I mniej obawiam sie zmiany dyrektora, niz np. odstawienia Puyola, ktora gra swoj najgorszy sezon od lat.

Co do transferow to wlasnie dlatego powiedzialem, ze to temat na dluzsza dyskusje, bo mam podobne zdanie. W chwili dokonywania transferow mowilo sie, ze sa one trafione. Sciagalismy graczy z najwyzszej polki, jednak w moim przekonaniu nie bardzo trafilismy, jestli chodzi o transfer Henry`ego, Abidala czy Guddy`ego - biorac pod uwage styl gry naszej druzyny i ustawienie 4-3-3.

Moze i masz racje, ze niekotrzy sa juz tak sfrustrowani, ze stracili caly zdrowy rozsadek .

Wróć do „Hiszpania”