Wilmore pisze:Co tu taka cisza o Diabym? Jak naszych biją, to zdyskwalifikować na wieki wieków i w ogóle na stos, a jak nasz cudzych bije, to jest głupi i tyle?
Myślałem, że choćby u niektórych Kanonierów zachowa się krztyna obiektywizmu i będą atakować swego tak samo, jak Taylora, a tu zonk. Wink
Radziłbym się w końcu przestać ośmieszać.
Hanni pisze:Pięknie: Abou gratulujemy: INTELIGENCJI Confused
guru pisze:mistyk pisze:Chyba zapomnial o tym co sie stalo z jego kolega z druzyny miesiac temu. Kartka jak najbardziej zasluzona.
Chyba zapomniał też jak złamał nogę Campo w swoim pierwszym sezonie. Dobra reakcja sędziego. Eliminować debili z boisk.
Hanni pisze:Po prostu są ludzie i są taborety. I to określenie jest tutaj znakomite. Widząc że przegrywa się 1-0 fauluje się zawodnika, a w zasadzie przejeżdża mu się bezpardonowo po nogach. Mógł uniknąć tego wejścia. Jak najbardziej kartka zasłużona i nie ma o czym dyskutować. Tak jak komentatorzy mówili i tak jak pisaliście-miesiąc temu tak potraktowano Kanoniera-Eduardo, dzisiaj mogło skończyć się dokładnie tak samo.
RóżA pisze:Szkoda, że Diaby nie wie co to znaczy myśleć...
guru pisze:Potem Diaby [']
Mało? Sytuacja Taylora była inna bo on faktycznie złamał Eduardo nogę. Ja byłem za zawieszeniem go do końca sezonu. A dostał 3 mecze. Diabyego mogą zawiesić nawet i do końca sezonu.
Edit:
Jeszcze coś na temat wzmocnień...