FMy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 kwie 2008, 23:10

A mi się powtórzył błąd z poprzednich managerów. Otóż grałem Romą w 3 rundzie el. LM (ale ja nie o tym) i patrzyłem sobie na wyniki na żywo. Jako że Barca w I meczu przegrała 0:2 w Izraelu z jakimiś lolkami o których dam sobie uciąc mały palec u nogi znaczna większość nie słyszała teraz byłem ciekawy jak im idzie. Patrzę na wyniki a tam tak do 80 min 0:0. Myślę że Ryjek pokazał swój geniusz i Barca nie awansuje do fazy grupowej a tu w ok 82 min nagle ni z tego ni z owego ukazuje mi się wynik 4:0 dla Barcy (po pierwszej połowie było 3:0 a pierwsza bramka padła w 10 min!) :roll: Ostatecznie Barca wygrała właśnie 4:2 w dwumeczu.
W poprzednim FM tj 2006 miałem takie akcje że wynik na żywo pokazywał remis lub porażkę jakiejś drużyny a po kliknięciu 'kontynuuj' zwycięstwo tej samej ekipy :roll: W sumie to dobrze że Barca awansowała bo przynajmniej będzie większa rywalizacja w LM. Szkoda że od początku gry Bayern nie zdołał zakwalifikować się do LM a zamiast niego grają jakieś Werdery, Bayery i Dortmundy. Szkoda też że Lyon od 2 czy 3 sezonów gra w PUEFA a jego miejsce zajmują Monaco i teraz Nantes (mimo że składami zarówno Bayern jak i Lyon biją na głowę swoich ligowych rywali) :zgon:

Mogę się pochwalić że "kupiłem" FM 2008 i jest szansa że go uruchomię przed wyjściem FM 09 :lol:

Wróć do „Hyde Park”