Było się nie budzićEinar pisze:A miało być tak pięknie.
Po tych kilku akcjach i marnych długich piłkach w I poł żałowałem że nie straciliśmy gola w pierwszej minucie meczu (z Realem też straciliśmy w miarę szybko i zabraliśmy się za odrabianie strat bo nie było wyjścia a tu nie wiem co graliśmy). Może lepiej było zagrać bardziej ofensywnie ale znając Spalla zachowawczy skład mnie nie zdziwił a i tak zresztą mieliśmy swoje sytuacje po utracie gola. Wcześniej się udawało więc nie mam pretensji.Einar pisze:W drugiej części gry zgodnie z moimi oczekiwaniami Giallorossi przycisnęli.
Ja tam nic nie widziałemEinar pisze:sędzia mógł odgwizdać faul Rooneya na Panuccim
Mancini w tym sezonie ma zdecydowanie więcej tych meczów w których gra 'nie na miarę swoich możliwości' i jedzie na opinii z poprzednich pojedynków w których błyszczał a później czytam że idzie do zarządu i mówi że jak nie dadzą mu wysokiego jak na Romę kontraktu to mimo że kocha klub odejdziemaestro pisze:Mancini też nie na miarę swoich możliwości
Oba mecze w zasadzie nie muszą być rozgrywane bo znamy półfinalistów i to Schalke ma większe szanse na awans więc kto to wieEinar pisze:Kuszczak tam gra, Manchester jest wielki i w ogóle, gra tam wielki Ronaldo, a Roma jest na pewno większa niż Schalke Wink