Arsenal FC (zbiorczy)

ddworakk
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ddworakk » 02 kwie 2008, 17:13

fiedly napisał:
Czy ty oglądasz mecze ?
Jeśli chodzi o Arsenal to moge sie pochwalic ze w tym sezonie nie widzialem "na zywo" zaledwie 3 meczy The Gunners...
I napewno Eboue nie gral "beznadziejnie". Zgodze sie ze nie zachwycał ale nie przesadzajmy ze byl taki slaby!

Nie wiem za co sie od mnie przyczepiliscie :D
A kto dokladnie nie pamieta finału i jak Eboue jak dizecko przerzuca pilke pieta nad Ronaldinho niech sobie to sciagnie i obejrzy... a zeby nie umial tez ladnie nurkowac moglismy nie stzrelic bramki w finale. NIe popieram tego ale wtedy licyzlo sie zwyciestwo nie wazne jak (niestety nie wyszlo)
a to raczej motto innych druzyn niz Arsanal "wygrac nie wazne jak".

Co do Diaby'ego to powiedizalem ze zrobil to jak idiota ale jest roznica w tym ze Eduardo nie zagra mozliwe nawet rok a faul Diaby'ego nie niesie za soba takich skutkow wiec nie czaje o co wam chodiz :lol:
ale mniejsza o to...

Nie umiecie docenic czyjegos zdania :lol:
MOim zdaniem Eboue gra slabiej niez na obronie ale nei jest beznadziejny bo toche ciaga i to jest moja opinia inie musicie sie z nia zgadzac.

A co do walki o mistrzostwo i zlotej pilki Fabregasowi to nie pamietam zebym cos takiego mowil wiec nie wiem czemu ma to odniesienie do mego posta i czemu to ja "mam swoj swiat".

Wróć do „Anglia”