franz pisze:Tak, wysmiewa.
franz pisze:Tak ich też.
Myślę że jednak ma bo jednak jest różnica w wypowiedzeniu swojego zdania a drwienia z kogos kto cos robi a co nam się nie podoba. Ty wrzuciłeś wszystkich do jednego wora a nie każdy kto dziś przeżywa rocznice śmierci jest wierzący tylko 2.04 każdego roku. Uwierz mi nie tylko osoby dwulicowe, noszące moher czy sutannę uważają dzisiejszy dzień za wyjątkowy. A kiedyś próbowałeś udowodnić Chłopaczkowi jak to wierzysz w ludzi (zresztą wtedy ci sie to nie udałofranz pisze:Autor takiego problemu nie ma.
Nie rozśmieszaj mnie że jeden dzień w TVP o JPII aż tak bardzo ci przeszkadza. Ja jakoś mimo że ponoć cały dzień lecą programy o JPII obejrzałem ich w sumie może 10 min w Wiadomościach i całą minutę na TVN24 (później zmieniłem kanał czy wyłączyłem TV). I jakbyś nie wiedział to nie jesteś sam na świecie bo myślę ze więcej osób ogląda te programy z okazji rocznicy niż chciałoby patrzeć na mecz Legii jak to ty byś pewnie sobie życzył. Nie wiem jak chciałbyś zrobić aby owca była syta i wilk całyfranz pisze:Czyli w TVP (utrzymywanej z naszych pieniędzy) poświęca się sporą ilość czasu na programy o JP II, choć abonament płacą też osoby, które wolały by coś innego
Cloner jest z pokolenia JP - Jebać Policję!franz pisze:Zresztą nie ma się o co sprzeczać wszyscy jesteśmy z pokolenia JP II przecież!