Szybki jesteś.Chlopaczek pisze:Franz nie przeginaj bo juz Ci gwiazdki spod nicka zabrali.
Po pierwsze nie zabrali tylko zabrał je jeden taki Wiślak po starej ojcowskiej znajomości. Po drugie to wyjątkowo tragiczne dla mojej psychiki zdarzenie, które obniżyło mój respect na forum do -5 (bo wcześniej było zero) miało miejsce na moje życzenie, taki ze mnie masochista!
Ale (cloner! Wiem, że nie zaczyna się zdania od ale, a zapomniałem clonera już nie ma, lecz pewnie nas czyta, "pozdrowienia do więzienia" cloner jesteśmy z Tobą!) mi nie chodzi co puszczą TVN/Polsat/RM/GW/Nasz Dziennik czy inne tego typu ścierwa, niech sobie piszą, mówią o czym chcą, jak ludzie to kupują to jest git, bo forsa leci. Mi chodziło o pewien typ ludzi, który już opisałem i którego to typu ludzi dotyczył ten artykuł.Berele Lewartow pisze:[k****], przeciez wiadomo,ze to co robią niektore gazety czy telewizja to przegięcie,
Nie prawda! Ja lubie święta (można "zamordować" karpia) i zbuntowane nastolatki też lubie!Berele Lewartow pisze:, ale franz nie zachowuj sie jak zbuntowana nostolatka ktora pierdoli ze nie lubi świat bo sa komercyjne,
Dokładnie mnie też bo to kasza z naszego abonamentu. A te gwiazdki śpiewają dziś "psałterz wrześniowy" za naszą kasę.Berele Lewartow pisze:poza tym, bardziej mnie denerwuje, ze tvp przepłaca gruba kase na swoje gwiazdki
Yukasz pisze: Ty wrzuciłeś wszystkich do jednego wora a nie każdy kto dziś przeżywa rocznice śmierci jest wierzący tylko 2.04 każdego roku. Uwierz mi nie tylko osoby dwulicowe, noszące moher czy sutannę uważają dzisiejszy dzień za wyjątkowy.
Yukasz błagam Cię na kolanach czytaj ze zrozumieniem! (OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKIE)franz pisze: Jesli już jest jakiś problem to są nim te osoby (oczywiście nie wszystkie
E tam! Po prostu wyrywam na te banalne teksty lachony idealistki-gimnazjalistki to wszystko, przecież jestem taki płytki i pusty w środku, że nawet nie płakałem po papieżu.Yukasz pisze: A kiedyś próbowałeś udowodnić Chłopaczkowi jak to wierzysz w ludzi
Na serio nadal wierze, ale nie we wszystkich a już na pewno nie tych o których jest mowa.
Tak na prawdę to nie, bo prawie wcale nie oglądam telewizji. Po prostu szkoda mi pieniędzy z abonamentu na programy, które opowiadają o przywódcu organizacji z która w dość ważnych kwestiach mówiąc eufemistycznie się nie zgadzam.Yukasz pisze: Nie rozśmieszaj mnie że jeden dzień w TVP o JPII aż tak bardzo ci przeszkadza.
Tak jasne od dziś Wielki Wódz FRANZ zakazuje oglądać wszystkiego oprócz meczów Legii, a na Wiślaków nakładam karę śmierci, albo chociaż dożywocie i decyzje sądu wieszać na każdym płocie!Yukasz pisze:. I jakbyś nie wiedział to nie jesteś sam na świecie bo myślę ze więcej osób ogląda te programy z okazji rocznicy niż chciałoby patrzeć na mecz Legii jak to ty byś pewnie sobie życzył.
Santo subito!kaczy pisze:Wiem że nie tylko ja to mam, ale zawszę kiedy spojrzę na zegarek i jest 21-37 to mój automatyzm zaczyna działać i zawsze kojarzę sobie postać Jana Pawła II.
Pomodlę się za to z Tobą! Ojcze nasz (coś tam coś tam) ...Chlopaczek pisze:Boze uchowaj od nastepnego papieza z Polski.Gleboko wierze ze juz nam sie to nie przydarzy.Przynajmniej za mojego zycia.
Kończe bo Arsenal zaczyna...