A czy ktoś komuś broni pisać czy coś wklejać? To sie rozchodzi o treść.Babel pisze:W tym wszystkim nie rozumiem skąd takie oburzenie. Skoro mamy wolność słowa to każdy może sobie pisac co chce, a w temacie każdy może sobie wklejac artykuł, który wedle jego opinii jest wart aby nasza forumowa brac go zobaczyła.
Babel pisze:choc chciałbym poznac jego nazwisko z czystej ciekawości
Wielki Wódz FRANZ
Wstań bo czuję się nieswojo! To też widziałem ale po przeczytaniu artykułu można odnieść wrażenie że szydzisz ze wszystkich (nie tylko dwulicowych) a także nie wiedzieć czemu Papieża bo co on ci zrobił to nie wiem. Nawet jak tego nie chcesz to go wyśmiewasz... a później piszesz że lubisz świętafranz pisze:Yukasz błagam Cię na kolanach czytaj ze zrozumieniem! (OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKIE)
Mi szkoda pieniędzy na zdecydowaną wiekszość rzeczy w TV ale wiem że te programy mają swoich odbiorców i nie obrażam kogoś kto lubi coś innego niż ja. Nie twierdzę że nie jest tego wszystkiego o Papieżu za dużo a szczególnie jak dali nie wiem czemu wzmiankę w przerwie meczu ale mi jakoś nie przeszkadza to że jeden dzień w roku powspominają Papieża. Nie miałem takiej potrzeby to jak pisałem obejrzałem to ledwie kilka minut a śmierć JPII dotknęła mnie gdy umarł ale jak ktoś teraz miał ochotę to proszę bardzo, na pewno pieniędzy z abonamentu nie żałuję. Co do dwulicowych osób to i wiele jest teraz nagle płaczących nad Tybetem i innymi modnymi rzeczami a inni patrzą na to przez pryzmat $ ale co poradzisz?franz pisze:Tak na prawdę to nie, bo prawie wcale nie oglądam telewizji. Po prostu szkoda mi pieniędzy z abonamentu na programy, które opowiadają o przywódcu organizacji z która w dość ważnych kwestiach mówiąc eufemistycznie się nie zgadzam.
Nie wiem co w tym dziwnego. Po prostu kaczy przeżył śmierć JPII, ma w głowie mocno zakodowaną godzinę śmierci Papieża i chyba normalne że jak ją później zobaczy na zegarku to kojarzy mu się z jednym. Ja mimo że od kilku lat 1.IX jest dla mnie dniem jak każdy inny kojarzę go z rozpoczęciem roku szkolnego. To też takie takie dziwne Bablu?kaczy pisze:Wiem że nie tylko ja to mam, ale zawszę kiedy spojrzę na zegarek i jest 21-37 to mój automatyzm zaczyna działać i zawsze kojarzę sobie postać Jana Pawła II.