Artykuły prasowe warte przeczytania

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 03 kwie 2008, 1:00

Babel pisze:W tym wszystkim nie rozumiem skąd takie oburzenie. Skoro mamy wolność słowa to każdy może sobie pisac co chce, a w temacie każdy może sobie wklejac artykuł, który wedle jego opinii jest wart aby nasza forumowa brac go zobaczyła.
A czy ktoś komuś broni pisać czy coś wklejać? To sie rozchodzi o treść.
Babel pisze:choc chciałbym poznac jego nazwisko z czystej ciekawości
Wielki Wódz FRANZ
franz pisze:Yukasz błagam Cię na kolanach czytaj ze zrozumieniem! (OCZYWIŚCIE NIE WSZYSTKIE)
Wstań bo czuję się nieswojo! To też widziałem ale po przeczytaniu artykułu można odnieść wrażenie że szydzisz ze wszystkich (nie tylko dwulicowych) a także nie wiedzieć czemu Papieża bo co on ci zrobił to nie wiem. Nawet jak tego nie chcesz to go wyśmiewasz... a później piszesz że lubisz święta :roll:
franz pisze:Tak na prawdę to nie, bo prawie wcale nie oglądam telewizji. Po prostu szkoda mi pieniędzy z abonamentu na programy, które opowiadają o przywódcu organizacji z która w dość ważnych kwestiach mówiąc eufemistycznie się nie zgadzam.
Mi szkoda pieniędzy na zdecydowaną wiekszość rzeczy w TV ale wiem że te programy mają swoich odbiorców i nie obrażam kogoś kto lubi coś innego niż ja. Nie twierdzę że nie jest tego wszystkiego o Papieżu za dużo a szczególnie jak dali nie wiem czemu wzmiankę w przerwie meczu ale mi jakoś nie przeszkadza to że jeden dzień w roku powspominają Papieża. Nie miałem takiej potrzeby to jak pisałem obejrzałem to ledwie kilka minut a śmierć JPII dotknęła mnie gdy umarł ale jak ktoś teraz miał ochotę to proszę bardzo, na pewno pieniędzy z abonamentu nie żałuję. Co do dwulicowych osób to i wiele jest teraz nagle płaczących nad Tybetem i innymi modnymi rzeczami a inni patrzą na to przez pryzmat $ ale co poradzisz?
kaczy pisze:Wiem że nie tylko ja to mam, ale zawszę kiedy spojrzę na zegarek i jest 21-37 to mój automatyzm zaczyna działać i zawsze kojarzę sobie postać Jana Pawła II.
Nie wiem co w tym dziwnego. Po prostu kaczy przeżył śmierć JPII, ma w głowie mocno zakodowaną godzinę śmierci Papieża i chyba normalne że jak ją później zobaczy na zegarku to kojarzy mu się z jednym. Ja mimo że od kilku lat 1.IX jest dla mnie dniem jak każdy inny kojarzę go z rozpoczęciem roku szkolnego. To też takie takie dziwne Bablu?

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”