Artykuły prasowe warte przeczytania

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 03 kwie 2008, 12:43

franz pisze:Z papieża nie szydzę i nic akurat mi nie zrobił. I co do tego wszytkiego mają święta i kwestia tego czy je lubie czy nie, otóż nic, ale emotke zawsze można postawić, nie?
Taa zamarzyło mi się wstawienie emoty i napisałem cokolwiek abym mógł to zrobić :roll: ...o znowu wstawiłem, widać jest to silniejsze ode mnie :roll:
A odnośnie meritum to tak z zupełnie innej beczki zastanawiam się po co osobie która drwi z Papieża i rzekomo swojej wiary są potrzebne święta :roll:
franz pisze:które wolały by coś innego niż smęcenia o tym jak WIELKIM filozofem/poetą/myślicielem/ i uj wie kim jeszcze był nasz "papież wszystkich Polaków" (baczność!) Jan Paweł II (spocznij!)
franz pisze:Ojcze nasz (coś tam coś tam) ...
I ciągłe 'Santo subito!'
franz pisze:No bo czy człowiek, który "szydzi z papieża" i WSZYSTKICH, którzy przeżywają jego smierć może być kimś innym niż bezdusznym, nie patriotycznym, skur.......nem (komunistą). Pewnie, że nie toż to oczywista oczywistość.
Po co rozmawiając ze mną przytaczasz mi to co zarzuca ci Martinho :?: Ja nic takiego nie napisałem i to z nim sobie wyjaśnij czy jesteś 'bezdusznym, nie patriotycznym, skur.......nem (komunistą)' :!:

PS Skandal! Nie oglądam TV (ale mógłbym tylko że ogólnie nie lubię patrzeć w odbiornik) a za moje pieniądze TVP pokazuje konferencje z Tuskiem (jako wyborca PiSu żądam Kaczyńskiego!) i jakiś program o rolnictwie :angry: Po co ja płacę abonament :?:
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2008, 13:42 przez Yukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”