Rozwiązanie jest tylko jedno, trzeba w końcu sprywatyzować TVP i problem się rozwiąże, ale z obecnie się liczących polityków nikt nie ma tyle odwagi aby to zrobić, a jedyna partia, która by to uczyniła ma małe szanse na przejecie władzy i co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz.Yukasz pisze:[PS Skandal! Nie oglądam TV (ale mógłbym tylko że ogólnie nie lubię patrzeć w odbiornik) a za moje pieniądze TVP pokazuje konferencje z Tuskiem (jako wyborca PiSu żądam Kaczyńskiego!) i jakiś program o rolnictwiePo co ja płacę abonament
A tak co do tego abonamentu to okazało się, ze całe moje biadolenie, że te wystepy gwiazdeczek są organizowane za moja kase okazało się bez sensu. Dziś spytałem ojca: "Tato płacisz abonament radiowo-telewizyjny" a on na to: "Hahahaha" potem już trochę poważniej: "Znowu piłeś?"
Tak więc abonamentu nie płace powiedzmy, że wystepowałem w imieniu tych wszytskich, którzy płacą a tej całej szopki sobie nie życzą, a to jest grupa większa niż może się wydawać
Bąbel wyjąłeś mi to z ust. I nie chodzi to o zapewne niebiesko-czarną pałe Bąbla zboki! Lecz o dopowiedz dla Yukasza na temat "dwulicowość na święta". U mnie w tej kwestii jest tak samo jak u niegdysiejszego alkoholika.
Ogólnie to ładny OFF Topic zrobiliśmy ale nic to, jutro będzie gorzej...
Pozdrawiam :*