Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Einar » 04 kwie 2008, 22:20

fieldy pisze:Eboue na skrzydle to nie tylko złe ustawienie na Liverpool, ale także na kazdy inny zespół.

Ja wiem o tym (sądząc po twoich i innych osób postach). Z tymże w lidze rzadko Arsenal oglądam, toteż opieram się na ostatnim meczu LM :wink:
fieldy pisze:Kolo wcale tak dobrze nie zagrał, bo przecież puscił Gerrarda przy golu, jakby się umówili przed meczem. Oczywiscie nie sam zawinił, ale był jednym z tych którzy dali dupy. Juz pisałem wcześniej, że gdyby grał Sagna - to Gerrard tak łatwo by sie nie przedarł.
Przy golu może i tak (choć trzeba też przyznać, że Gerrard swietnie zagrał), ale za to nadrabiał grą w ofensywie i walecznościa ;]. Zgadzam sie też, że Sagna "makaronowa głowa" z pewnością na prawej gra lepiej niż Kolo.
fieldy pisze:A ta bramka może nam się snic po nocach.
Spoko, awansujecie :wink:

W sumie jeszcze chciałem się wypowiedzieć o Denilsonie - koleś którego widziałem w zeszłym sezonie w dwóch czy trzech meczach Carling Cup i od razu wpadł mi w oko teraz jest przez was tak niemiłosiernie jeżdżony. Nagła obniżka formy czy te mecze co to je widziałem to był wypadek przy pracy? :roll:

A tak swoja droga, z ciekawosci pytam:
So why then, when RVP got injured, Eduardo still ‘adjusting’, and Wenger believing Adebarndoor and the Egotistical Dane can not play together, was Walcott not thrown in?
"Adebarndoor" = Ade drzwi od stodoły? :o Czy to jakiś głębszy żart językowy?

I na zakończenie można by się pośmiać z Bendtnera - już chyba go wyśmiałem w innym temacie, ale mimo wszystko takiego kiksu dawno nie widziałem :zwała:

Wróć do „Anglia”