Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 06 kwie 2008, 1:33

Palermo-Juventus
Palermo przegrało 4 ostatnie mecze ale ostatnio zmienił się u nich trener. Kto wie jak to podziała na piłkarzy. Na pewno nie zagra Miccoli, ptaszki ćwierkają, że Cavani też nie... jeśli tak będzie, to spore osłabienia ataku gospodarzy. W Juve problem kontuzji prawie zażegnany, nie zagra tylko Zanetti i Andrade, który niemal cały sezon leczy kontuzje. Do tego Juventus miał 2 tygodnie odpoczynku, bo ich ostatni mecz z Parmą przełożono. Teoretycznie wszystko przemawia za Juve ale w tym sezonie gramy dosyć nierówno. Najpierw pokonujemy Rome, potem wtapiamy z Regginą albo jakąś tam Fiorentiną :P Remisujemy z Empoli, by potem pokonać Inter na wyjeździe. Dlatego przestałem stawiać w tym sezonie na Juventus. To Juve jest faworytem, uważam, że nie przegrają tego meczu ale np remis nie będzie już niespodzianką. Może Palermo jest bez formy ale to wciąż jest Palermo, mają kilku piłkarzy, którzy jeśli zagrają dobry mecz, to są w stanie postraszyć każdego. Do tego w Turynie zostali upokorzeni (5-0) więc jakas tam chęć rewanżu na pewno będzie. Oczywiście to tylko moje zdanie ;)

Dla mnie dużo pewniejszy wydaje się meczyk Sampdoria - Livorno (patrz kącik). Pewnie zagram jutro na Dorię :)

Wróć do „Bukmacherka”