Tak an wstępie to nie rozumiem jak można oceniać wielkość zespołu na podstawie tego jakich ma piłkarzy bo co to ma wspólnego z wynikami drużynJarzinho pisze:Nie dostrzegam nie liczac Manciniego, De Rossiego i tottiego pilkarzy o klasie światowej. Nie bede sie bawil w wyliczanki i jaki kto ma potencjal, czy Aquilani bedzie taki czy owaki. Nie potrafie wymienic 11 pilkarzy Romy. Jesli piszesz ilu pilkarzy o jakiej klasie maja inne zespoly sprawdz jaki potencjal posiada Roma. Dla mnie nie wiekszy niz Porto czy pozostale ekipy.
A gdzie zaliczysz Real który w ostatnich latach podbija Europę a w ostatnich dwóch Roma jest od niego wyżej
Przyznam że miałem nadzieję że po prostu się napinasz bo Twój wywód był napisany w temacie Realu ale jak dalej drążysz temat to widzę że się grubo myliłem. A sama dyskusja i porównanie w niej zespołów pokroju Celticu, Rangersów, Schalke, Werderu, Lazio jest ta samo śmieszne jak to że np. byś chciał przyznać Szpaqowi Nobla za to że wielkim dziennikarzem jest albo żenujące teorie lupka
Jedynie mógłbym się zgodzić że Porto jest porównywalne
...i wygrywa z drużynami pokroju Derby. A Arsenal to też Celtic tyle że taki angielskiJarzinho pisze:Nie pisałem czasami, ze Grant nie potrafi wygrac z czołowymi klubami. To taka mala roznica.