Piłka w TV

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 kwie 2008, 1:20

Coś mowili ze TVP musi zaplacic Polsatowi 8 czy 10 baniek, nawet jesli nie chca mieć praw do transmisji bo Solorz ich wkręcił... ostatecznie zaden rzecznik tvp sie na ten temat nie wypowiadal, pewnie nic nie puszczą Confused
Bo z tego co ja wiem a chyba nic w tej kwestii się nie zmieniło to Polsat twierdzi że ma z TVP umowę ustną czy może nawet doustną i ci mają im zapłacić te kilka baniek za prawa do transmisji. TVP twierdzi że umowy żadnej nie ma i tyle za prawa do transmisji płacić nie będzie a oni są biedni bo ludzie nie płacą abonamentu a w tym okresie są jeszcze jakieś inne imprezy i do tego coś w kraju więc jak TVP nie zrobi z nich relacji to nikt tego nie zrobi i nie będzie ew. czego sprzedawać. A poza tym to muszą mieć kasę na zawody w łapaniu gąski czy czegoś takiego bo Korzeniowski lubi łapać gąski :roll: Jakby TVP nie wykupiła meczów to Polsat zobowiązany jest do pokazania w otwartym kanale mecze Polaków, otwarcia i o ile się nie mylę jeden półfinał, mecz o 3 miejsce o ile taki w ogóle jest :lol: i finał. Ale Polsat mówi że nic nie pokaże w otwartym kanale bo te mecze na podstawie tamtej umowy kupiła TVP ale nie chce im zapłacić :lol: I jak będą się sądzić z TVP (a będzie to po Euro) aby oddali im kasę za umowę która wg nich jest a wg TVP nie ma to zwalą winę na TVP że nie pokazała meczów a ma do nich prawa tyle że nie zapłąciła :lol: Później mieli ponowić rozmowy ale nie wiem czy udało im się spotkać a sądząc po powyższym śmiem wątpić przyjechali w to samo miejsce...
W skrócie to jesteśmy w Polsce :lol2: Zwanej inaczej -czeski film w ruskim cyrku :pogrzeb:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”