No skoro już mnie wywołałeśDuch miał coś napisać, ale jak widze nie kwapi się
Ja tam przed sezonem bałem się o los Devils, bo kadrowo wydawali się znacznie słabsi niż w ubiegłych latach. No i w sumie start mieli dość średni, ale na całe szczęście im dalej w sezon tym grali już lepiej i na koniec zajęli dobre czwarte miejsce w swojej konferencji. Rywal co prawda do najłatwiejszych nie należy, ale jest jak najbardziej do ogrania. Statystyka z zasadniczego raczej nie jest korzystna, bo na siedem gier aż sześć razy lepsi okazywali się Rangersi, ale nie od dziś wiadomo, że play off to zupełnie inna bajkaMichał M pisze:Niestety, Atlancie nie udało się wejść do plejofów
Taa, jakoś tam za nimi specjalnie nie przepadam, chociaż przyznać muszę, że pakę mają nieziemską. Jedni z murowanych kandydatów do Pucharu, ale mieli w sezonie już dość spore zastoje formy, więc ciężko spekulować jak to będzieMichał M pisze:Detroit Red Wings
Jak się nie mylę (a nie chcę mi się zaglądać do tabeliMichał M pisze:Tampy Bay,
Chyba najciekawsza para tej fazy. Ottawa, która cały sezo grała równo, w końcówce dostała lekkiej zadyszki. Pittsburg zaś pozytywnie mnie zaskoczył, bo już dawno nie mieli tak dobrego sezonu. Jak dla mnie czarny koń play off. Jak przejdą Senatorów to mogą zajść wysoko.Michał M pisze:Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators