Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 07 kwie 2008, 14:04

Juz wyjasniam o co chodzi, bo nie zostałem zrozumiany. Nie podobaja mi się teksty lżace, podważające klase Julio i bede ripostował gdy takie coś zobacze. A Buffon może być najlepszym bramkarzem (podobnie jak Milan klubem), na księzycu, w egzosferze, w całej drodze mlecznej. Mało mnie to obchodzi. Fakt jest taki że, gdyby nie Julio Cesar to najprawdopodobniej Inter walczyłby z Juve o LM. A tak ma realne szanse na tytułs, mimo fatalnej formy w ostatnich meczch Interu nadal wyraźna jest przewaga Nerazzurrich.

Co do błedów Buffona, to nie wiem ile popełnił, czy w ogole popełnił, bo z całej Serie A najmniej lubie ogladac własnie występy Juventusu. Ale wystarczy sobie przypomniec chociazby pierwsze derby Italii gdzie przy nietrudnym strzale z wolnego Chivu, Gianluigi wypluł piłke jak junior wprost do Cambiasso i tylko minimalny spalony Cuchu go uratował. Możecie robić z Buffona nadczłowieka, ale proponowałbym szacunek dla innych. Koniec tematu i nie zamierzam już nigdy polemizowac z argumentami piłkarz Juve>piłkarz Interu, bo jest z Juve. Tak jak kiedyś bodajże na tej stronie wyczytałem, że Nocerino jest lepszy od Cambiasso :P
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2008, 14:06 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”