Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 08 kwie 2008, 15:02

el Crack pisze:Myślę, że każdy z nich byłby dobrym wyborem.
Co do De Rossiego to ja na waszym miejscu bym nie ryzykował bo on całą dotychczasową karierę grał we Włoszech i może być mu trudno po przeprowadzce na Płw. Iberyjskim (patrz Zambrotta). Oczywiście nie zmienia to faktu ze na swojej pozycji jest jednym z najlepszych ale do tego Włoch robiony jest na kolejną po Tottim legendę klubu, więc tym bardziej może być go trudno wyjąc

Co do Veloso to w Portugalii gra nieźle ale to nie gwarantuje dobrej gry w lepszej lidze Hiszpańskiej (nawet w tym słabszym dla ligi okresie :P ) Jak dla mnie to dla Veloso dobrze by było zacząć jak Tevez a Premiership, czyli od jakiegoś średnika. Z chęcią widziałbym go a Atletico czy Villareal i ewentualnie potem można patrzeć na jego statystyki jak radzi sobie w Hiszpanii :wink:

Co do kolejnych plotek to możemy przeczytać chociażby o zainteresowaniu się przez królewskich Amauri'm. IMO się nie przydał by się wam :P Chociaż 'podobno' negocjator Mijatovic przebił 15 milionową ofertę Juve, ofertą w wysokości 25 milionów :lol: W sumie za tyle Benzemy ani Huntelaar'a raczej nie ściągniecie :wink:

Wróć do „Hiszpania”