Dziurą teraz jest słaba gra Diarry, a może brak formyRealFan pisze:Bedzie dziura ozonowa, bo bedzie dwoch pivotow? A ilu jest teraz? Łypiący I o dziwo nikt nie mowi o dziurach Shocked
Kontuzji nie da się przewidzieć, no, ale jak mówisz to nie są piłkarze szklani.Ani Gago, ani De la Red nie sa pilkarzami kontuzjogennymi, a na pewno nie zaliczaja sie do polamancow, wiec nie musimy nikogo sprowadzac, nawet w przypadku odejscia Diarry.
No właśnie, wg mnie powinniśmy mieć takiego silnego murzyna w składzieRealFan pisze:Jedyny minus tych panow to to, ze ani jeden ani drugi nie nalezy do pilkarzy bardzo silnych, potrafiacych z latwoscia przepchnac przeciwnika.
Drenthe w środku pola nie radzi sobie najlepiej, poza tym tam traci swój największy atut: szybkość i drybling. Na ustawienie Ramosa na środku bym też nie liczył bo kto miałby grać na prawej obronie? Chyba nie Torres czy Salgado? Którzy by osłabiali defensywę kosztem pomocy. No chyba, że ściągniemy Alvesa... Ale gdybać możnaRealFan pisze:Na tej pozycji moze awaryjnie grac Drenthe, Baptista i Ramos.
Wybacz, myślałem, że jest odwrotnie. Urodził się we Włoszech, a ma brazylijskie obywatelstwo. To zmienia postać rzeczy, brać goRealFan pisze:O Brazylijczyka zapytalem, bo nie wiem sklad Ci sie wzial Wloch? Amauri ma wloski paszport, ale jest Brazylijczykiem Razz A Ty piszesz o wloskich napastnikach...
A gdzie ja powiedziałem, że sugeruje się jednym czy dwoma ostatnimi jego meczami? Mówię o nich jako o jednym z argumentów.Moofasa pisze:Co do tych pomeczowych wypowiedzi, to jak sugerujesz się jednym meczem to gratulacje Okej
Dokładnie, ale po co grać tego zawodnika, jak Diarra ma podobną charakterystykę? A i nie sądzę, żeby był od niego lepszym graczem, ale o tym jakby było przekonalibyśmy się widząc go w białych barwach.Moofasa pisze:Poza tym to DM on nie musi mieć cały czas piłki przy nodze, on wykonuje więcej pracy bez piłki. Chodzi za wyznaczonym graczem i uprzykrza mu życie Razz Poza tym nie każdy może być jak Yaya i na DM'ie mieć takie atomowe uderzenie i dobre podanie Very Happy (pamiętam jak niedawno była dyskusja Yaya vs Diarra)
Dla mnie idealnymi pivotami byli Redondo i Makelele. Podobno nowego Redondo już mamy, tylko tego Makelele brak
To już nie czytasz swoich postów przed wysłaniem?Wilmore pisze:Kolejny dowód na to, że niektórzy fani Realu żyją w innym świecie.
Polecam Ci to samo, co koledze po szalu i przedszkolu dominowalcz. Czytanie ze zrozumieniem. Gdzie napisałem to:
Napisałeś to
Jak mówisz, że nie pasuje do Sevilli, która gra szybko i ma olśniewających techników, trener nie lubi klasycznych DM. A potem piszesz, że do Realu by pasował to chyba wychodzi jedno z drugiego nie?Wilmore pisze:Nie pasuje do grającej szybko Sevilli, ale do zespołu, w którym grałby tylko z tyłu, do zespołu nie olśniewającego techniką i z trenerem, który lubi klasycznych DP, nadawałby się idealnie jak mało kto.
Krótko mówiąc - Poulsen do Realu Schustera pasuje.
No właśnieel Crack pisze:Nie masz pojęcia o tym, co to defensywny pomocnik, jakie powinien mieć predyspozycje i jak się go ustawia na boisku, to nie szufladkuj piłkarzy. Poulsen to klasyczny DP, jakich mało. Keita to klasyczny MC. Rozszyfrować Ci skróty, przedstawić różnice, czy może sam na to wpadniesz?
Widze, że masz problem z czytaniem, bo mowa była również o CMFie.Wilmore pisze:Owszem. O wiele lepszym DP dla Realu byłby Seedorf, Ballack czy Scholes. Laughing
Słyszałem, że jak ktoś nie ma argumentów to schodzi do aluzji osobistych i słownych pyskówek, ale to tak odnośnie pewnego fana, bodajże Barcelony.Nie, ale nie zdziwiłbym się, jakby tacy grajkowie jak Lewandowski, Radomski, Żurawski czy Sheva znaleźliby się na liście Top 50 DP pewnego fana Realu, bo przecież też czasem mają zadania defensywne... Wink