AS Roma (zbiorczy)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 10 kwie 2008, 22:57

Giggsy King pisze: I nie wiem co masz na myśli mówiąc "VDS ostatnio nie zachwyca",
Niepewne wyjścia z Romą, kiepski mecz z Boro, tak żeby wspomnieć tylko dni ostatnie.
Giggsy King pisze:Carrick gra chyba najczęściej i najrówniej z wszystkich pomocników United w tym sezonie. Anderson też ma 35 meczów na koncie więc rezerwowym bym go nie nazwał.
Co mnie obchodzi, ile ma meczów w sumie - interesuje mnie, ile z ławki.
Jakoś stale mi chodziło po głowie, że Carrick to superrezerwowy, bo Hargreaves go wygryzł, my bad.
Yukasz pisze: Kontuzje są wliczone w zawodowy sport, też niczyja wina że mają problemy z kontuzjami Łypiący
A czy ja mówię, że jego wina? Piszę tylko, że gdyby nie to, to Brown byłby rezerwowym. Bo i na tylko takiego w takim klubie, jak United, ma predyspozycje.
Yukasz pisze: Z tym że ostatnio ileś tam meczów rozegrał.
Toś mnie zaskoczył. :lol: Tyle że ostatnio nie grał, nie miał prawa zagrać na 100%, miał być jedynym pewnym punktem w obronie United - i był. Ale Ferguson sporo ryzykował.
Yukasz pisze: Tylko że ten drugi słabszy gra dość często nawet jak wchodzi z ławki i taki słaby nie jest jakbyś chciał.
A gdzie ja piszę, że jest słaby? :lol:
boskigonzo pisze: VDS tak IMHO to juz od 2 sezonow nie zachwyca , nie mniej jednak jest 1 bramkarzem i zaliczanie go jako rezerwowego jest smieszne
:lol: A gdzie ja to robię? :lol:
boskigonzo pisze: Wogole to nie wiem co probujesz udowodnic
To poczytaj, a nie się pluj.
Polecam powyższe również pozostałym przedmówcom - rozumiem, że popełniłem błąd z Carrickiem, ale wciskanie mi w usta słów niewypowiedzianych trąci lupkiem lub innym crackiem. :lol:

Wróć do „Włochy”