Zaskoczyłeś to ty mnieWilmore pisze:Toś mnie zaskoczył. Laughing Tyle że ostatnio nie grał, nie miał prawa zagrać na 100%, miał być jedynym pewnym punktem w obronie United - i był. Ale Ferguson sporo ryzykował.
Wilmore pisze:A gdzie ja piszę, że jest słaby? Laughing
'Jest gorszy', 'wystarczył tylko Tevez' itd. Piszesz jakby nie wiem co sobą prezentował a u was i u nas by grał w pierwszym składzie.Yukasz pisze:I w ataku ten gorszy z wielkiego duetu Rooney - Tevez, Argentyńczyk jest świetnym piłkarzem, ale Ferguson pokazał, że Romy się nie boi i na Romę wystarczy tylko Carlito.
No przecież napisałeś że MU ograło rezerwami RomęWilmore pisze:Laughing A gdzie ja to robię? Laughing
A później piszesz że MU musiało się męczyć z VDSWilmore pisze:rezerwową drużynę ManU
Gdyby Milan nakupował najlepszych graczy w lecie i był w formie to by grał w półfinale. Gdyby Ferrari nie był kontuzjowany i wyssał umiejętności od najlepszych zawodników świata to by nie grał świeżo po kontuzji Juan i Włoch by strzelił 10 goli i byśmy wygrali dwumecz 10:2 bo też wszystkich by powstrzymywał w obronie. Gdyby grał Totti który przecież stanowi 50% wartości drużyny to wczoraj by nie grały ze sobą rezerwy MU z rezerwami RomyWilmore pisze:A czy ja mówię, że jego wina? Piszę tylko, że gdyby nie to, to Brown byłby rezerwowym.
To ty wyskakujesz z jakimiś dziwolągami. Ja się pytam o rezerwowych MU a ty piszesz ze VDS nie jest w formie i musiał grać, ze Ferdinand po kontuzji i musiał grać itp A ten śmiech to chyba przez łzy.Wilmore pisze:ale wciskanie mi w usta słów niewypowiedzianych trąci lupkiem lub innym crackiem. Laughing
Jakie możliwości ma Bayern a jakie Getafe? Mimo że odpadli, to zostawili serce na boisku a Bayern... nie można było patrzeć na to co robią jak się okazuje przepłacane gwiazdeczki.Totnik_ASR pisze:nie mozna miec pretensji ze sie odpada sie z MU bo to jeden z najlepszych klubow swiata.. pozatym jakie ma molzliwosci Roma a jakie MU ?? oni potrafia wydac na jednego zawodnika 3x wiecej niz Roma na cale transfery...
'Wszystko się może zdarzyć'
Piszesz jakbyśmy byli w środku tabeli Serie A, już dawno odpadli z CI i w LM zajęli 4 miejsce w grupie. Sezon na pewno nie jest zły a poza tym jeszcze się nie skończył i nadal mamy szanse na pozostałych frontach na których walczymy. Chce sie mieć lepszy i walczyć o trofea trzeba wybrać sie na zakupy albo liczyć na szczęście i grać zawsze na 200% przez 100 min meczu.Totnik_ASR pisze:kolejny sezon przerost ambicji nad trescia