AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 11 kwie 2008, 0:11

Totnik_ASR pisze:zebym ja kiedys Rome ogaldal grajaca z takim zebem i zaangarzowaniem..
Zacznij oglądać jakieś mecze :lol: A z Realem źle grali?
Totnik_ASR pisze:pisze na podstawie tego jakie sa zapowiedzi i napinki przed sezonem..
JA tam nie wierzyłem zbytnio w Scudetto, a jak zaczęli pierdzielić o potrójnej koronie to mówiłem 'łusssaaaaaaaaa' liczyłem do 10, strzelałem sobie kolejną setkę i czytałem dalej co mamy osiągnąć w tym seoznie.
Totnik_ASR pisze:znowu nasuwa sie dzis przyklad Getafe... oni powini ten mecz ogladac godzinami dydaktycznie i poznac takie zagadneinia jak ambicja, zacietosc i zaangarzowanie
Nie poznają nigdy bo czują się za pewni o czym świadczą wypowiedzi. Getafe wiedziało że umiejętnościami ustępuje Bayernowi i muszą walczyc na 200%. Widać też mieli odpowiedniego motywatora :]
Totnik_ASR pisze:takze na podsrawie zapowdzi sezon stracony..
Zapowiedzi przemilczmy :P
Totnik_ASR pisze:niczym sie nie roznil niz ten z przed roku tylko tym ze wydalismy kupe szmalcu (jak na Nas) na trasfery nieudane
A popzredni sezon był słaby? Przecież Roma w poprzednim sezonie w pucharach można powiedzieć że na dobre straciła cnotę bo ostatnie lata też można zostawić bez komentarza, niby ruchaliśmy a jednak nie szczytowaliśmy :lol: Tak więc ja sezon zaliczałem do udanych (choć w lidze za szybko przestaliśmy się liczyć). W tym liczyłem że w LM uzyskamy co najmniej taki sam wynik co wcale takie łatwe nie było. Ten też nie jest zły.
A co do transferów to w końcu mamy bardzo dobrego Juana heloł :glass:

Wróć do „Włochy”