AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 11 kwie 2008, 10:04

Yukasz pisze: Zacznij oglądać jakieś mecze :lol: A z Realem źle grali?
Jedna jaskolka wionsy nie czyni.. pozatym Real to tylko wielka nazwa teraz zadna druyzna.. w hiszpani jada bo nie maja z kim rywalizowac.. kazdy sie tam zepsol z Barca na czele
Ja tam nie wierzyłem zbytnio w Scudetto, a jak zaczęli pierdzielić o potrójnej koronie to mówiłem 'łusssaaaaaaaaa' liczyłem do 10, strzelałem sobie kolejną setkę i czytałem dalej co mamy osiągnąć w tym seoznie.
ja tez nie wierzylem ale wk**** jakie oni farmezony w mediach glosza.. osmieszaja klub :/
Nie poznają nigdy bo czują się za pewni o czym świadczą wypowiedzi. Getafe wiedziało że umiejętnościami ustępuje Bayernowi i muszą walczyc na 200%. Widać też mieli odpowiedniego motywatora :]
otoz to.. dlatego pisze ze Roma moze sie od takiego "slabego" Getafe uczyc jak uczniak do mistrza .. jesli chodzi o sfere psychiki
A popzredni sezon był słaby? Przecież Roma w poprzednim sezonie w pucharach można powiedzieć że na dobre straciła cnotę bo ostatnie lata też można zostawić bez komentarza, niby ruchaliśmy a jednak nie szczytowaliśmy :lol:
tak kompromitujca przewaga Interu w lidze i zupelne upokorzenie na OT to byl bardzo udany sezon :)
Tak więc ja sezon zaliczałem do udanych (choć w lidze za szybko przestaliśmy się liczyć). W tym liczyłem że w LM uzyskamy co najmniej taki sam wynik co wcale takie łatwe nie było. Ten też nie jest zły.
A co do transferów to w końcu mamy bardzo dobrego Juana heloł :glass:
osz.. normalnie 3 korony nasze :)

Wróć do „Włochy”