Wierzę w klub, nie wierzę w ten sezon.gilardino11 pisze:Chyba Milaniści nie wierzą już w swój klub Laughing
Dwumecz z Arsenalem? Mecz z Romą na Olimpico? Rewanż z Barceloną na Camp Nou?gilardino11 pisze:To jest dla nas jak Finał a od Istanbułu w takim meczu nie zawiedliśmy Wink
Nie zawiedliśmy?
Jak wspominałem w temacie o Barcelonie - transfer Ronaldinho ma jeden plus - przyjdzie wymarzony OPŚ, który będzie mógł zluzować Kakę czy Seedorfa. Szkoda tylko Gourcuffa, który zapewne po transferze R10 odejdzie, choć mam nadzieję, że będzie walczył o miejsce - 3 OPŚ to zapowiedź katastrofy, przerabiamy to od półtora roku. R10 może się spokojnie odbudować w Milanie, i choć nigdy go specjalnie nie lubiłem, to piłkarzem może być genialnym - i oby u boku Kaki był. Trio Kaka - Pato - Ronaldinho może być nieprawdopodobne.gilardino11 pisze: Jeszcze co do sprawy Ronniego to podobno już Milan doszedł do porozumienia z klubem i teraz tylko czekać aż sie dogadają na lini Klub-Zawodnik.Zobaczymy ja dopóki nie zobacze oficialnego potwierdzenia nie uwierze bo co roku sie zawodze na naszym Mercato i nie ma co sobie robić nadzieji na następne okienko transferowe.
Mecz z Juventusem przegraliśmy w sobotę grając z Cagliari. Brak Nesty i Kaladze = brak obrony. Oddo i Jankulovski kontuzjowani, na środku Maldini i Simic (
Bo Berlusconi go uwielbia. Nawet Ancelotti już powiedział, że go nie potrzebuje w zespole, bo to identyczny piłkarz, jak Pato. Lepiej ściągnąć Oliveirę/Pozziego/kupić kogoś młodszego niż ratować się kolejnym Crespo, bo nie oszukujmy się - Sheva na wypożyczeniu to rozwiązanie bardzo krótkoterminowe.gilardino11 pisze:Co do Shevy to troche nie rozumie klubu.Kibice mówią otwarcie że nie chcą tego zawodnika a oni mimo wszystko chcą go pozyskać.Pytanie po co
Niemniej jednak jeśli mamy mieć Shevę lub nie mieć nikogo, to już lepiej mieć Ukraińca - nasz atak wygląda przecież koszmarnie i jak tlenu potrzebujemy sensownego zmiennika. Ciekaw jestem tylko, jak Ancelotti poukłada zespół po transferze R10 i Shevy - z jednej strony w pomocy co najmniej dwóch OPŚ, którzy muszą grać, z drugiej w ataku Pato, Sheva, Gilardino, być może Paloschi z Boriello i Inzaghi - nie będzie można grać jednym atakującym.