Daje, ano daje. Ale jeśli dopiero wczorajszy mecz utwierdził Cię w przekonaniu, że Brocchi jest jego ulubieńcem, i wchodzi niezależnie od wyniku, to przykro mi, sądziłem, że trochę bardziej w Milanie się orientujesz.Chlopaczek pisze:I co Ancelotti o tym nie wiedzial ze musimy strzelic gola? Mimo wszystko nie wpuscil Francuza.To daje do myslenia.
Nie dogadał, a Ajax ma zgłosić ofertę dopiero po Francuza - Yoann nie może wybrać gorzej, Ajax właśnie przygotowuje się do seppuku po zatrudnieniu van Bastena, lepiej będzie dla niego wybrać jakąkolwiek z ekip włoskich (a chce go Rzym) czy francuskich (OM), a nie tonący okręt.Niedlugo rozwazania nad Yoanne moga przestac byc zasadne bo jak mi dzisiaj kumple napisal Football365.fr podal iz dogadal sie on z Ajaxem.
Ale i tak jestem wielkim zwolennikiem tego, by został. Ale jego pozostanie w klubie nie będzie miało sensu, skoro wciąż na siłę i bez żadnego sensownego powodu poza osobistą sympatią i bezpodstawną wiarą forsowany jest słabiutki Brocchi. W przeciwieństwie do niego Gourcuff przynajmniej dobrze rokuje na przyszłość.