Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 13 kwie 2008, 19:40

Nie to zebym wtrynial sie w wasz temat :lol: ale ...
Hanni pisze:Był to mecz który obrazował cały nasz sezon. Pierwsza połowa OK, druga o kant dupy rozbić. Powoli zaczynam wątpić w Wengera. Może jest to trener dobry, pisałem kilka tygodni temu że chciałbym aby został na Emirates na długo ale...
:| Dla mnie, jako kibica MU i hatera Arsenalu jeden z najlepszych szkoleniowcow w Europie. Wielkie brawa dla niego ze z pilkarzy typu Clichy, Adebayor, van Persie itd itp potrafil zrobic naprawde solidnych graczy i ze z takich pilkarzy potrafil stworzyc team walczacy o majstra

Hanni pisze:1. Czy Adebayor to jest napastnik na 1 jedenastkę takiego klubu jak Kanonierzy i to jeszcze do wypełnienia luki po wspaniale grającym Thierrym?
Tez nie rozumiem , sami sie nim po 1 polowie sezonu podniecaliscie , nastrzelal wam kupe bramek , a teraz na niego narzekasz ? :|
Hanni pisze:Jak dzisiaj usłyszałem od komentatorów C+ wypowiedź Lehmanna, że gdyby on stał na Anfield to bylibyśmy w półfinale to może i miał racje. Dzisiaj bronił kapitalnie.

Dzisiaj , ale mial takie klopsy i w Borussi i w Arsenalu, ze wszystko byloby mozliwe
Hanni pisze:Czy taki klub jak Arsenal nie stać na lepszego zmiennika na napad jak Bendtner? Nie oszukujmy się ale ManU takich jak on ma na pęczki a żaden z nich nie gra

Kolejny raz nie rozumiem . Tyle razy wam dupe uratowal... A gdybysmy my mieli takich napastnikow na peczki to nie szukalibysmy kogos po ligach angolanskich tylko grali tym co mamy
Hanni pisze:Wystarczy spojrzeć jak Pique jest wprowadzany do składu

No wlasnie :| Zagral 10 meczy w tym sezonie , duzo prawda ?
Hanni pisze:ergie kilka lat temu nauczył się co to znaczy budować zespół na wychowankach i na 'taniej sile roboczej'

Te kilka lat temu to chyba mowisz o midd 90' :| Roo, Rio , CR7 , Hargo , Ande, Nani , Tevez , Carrick - zobacz sobie ile kosztowali :]

Wróć do „Anglia”