Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post autor: Hanni » 13 kwie 2008, 21:10

ddworakk pisze:Flaminiemu nie powiedzieliscie dziekuje za to jak zagral w tym sezonie i ze w kazdym meczu zostawil serce na boisku a juz ktos krzyczy ze w przyszlym i tak dobrze nie zagra i trzeba lepszego DM
Bo sezon się jeszcze nie skończył ;]

ddworakk pisze:Wypisywanie przed sezonem o Robinie jaki to jest swietny i jakim to wielkim liderem bedize pozniej na poczatku sezonu zachwyty nad nim, a teraz co? Moze tez ma odejsc bo po kontuzji nie jest w formie bo mial pechowy sezon!
Problem w tym że on jest świetny w wakacje czyli na Amsterdam czy Emirates Cup.
ddworakk pisze:Adebayor trafil i z LFC i z MU czego od niego chciec nie bedzie przez caly sezon strzelal wszystkiego co sie da!
Wybacz ale patrzę na jego niektóre strzały to taki El Nino gdyby miał tyle sytuacji to by strzelał o wiele więcej. Ade jest ok, ja nie mówię że nie. Ale jest człowiekiem i potrzebuje porządnego zmiennika jak i partnera do ataku.
ddworakk pisze:Wengera zmienic na Dennisa? Penisa! Ty sie z penisem na glowy zmieniles! Berkamp to swietny pilkarz nasza legenda ale nie trener, to spekulacje brukowcow! Zreszta swietni pilkarze czesto sa slabymi trenerami i nikt nie wiem czy Dennis bedzie dobrym trenerem. denis do The Gunners ale za 10 lat!
Tutaj należy Ci się chyba WP. Tak, za 10 lat w ciągu których może wygramy jakieś Carling Cup a może nie wygramy nic.
Kamil232 pisze:A Adebayor to napastnik świetny tylko zmęczony. Co nie zmienia faktu, że za faul na Andersonie dzisiaj powinien wylecieć z czerwienią. Ciekawy jestem gdzie są Ci co pisali zeby Taylor nie zagrał do końca kariery? Jak wasz zawodnik wchodzi dwiema nogami to cisza?
Are U crazy? Nie porównuj mi tutaj faulu Taylora i Ade. To 2 różne rzeczy.

PS. Jak już pisałem kibicuję temu klubowi, któremu kibicowanie uznaje za stosowne i który kocham. To jest moja indywidualna sprawa. Arsenalowi kibicuję od roku 2001.

Dziwne że nie wspomniesz o baletnicy strzelającej karnego? :lol:

Wróć do „Anglia”