Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: amolinn » 14 kwie 2008, 8:25

guru pisze:Bramka- jakiegoś bramkarza, który konkurowałby z Fabiańskim o miano zmiennika Almuni.
Jaaskalainen moim zdaniem byłby idealny. Doświadczony w PL, mógłby rywalizować z Manuelem o miejsce w bramce ale w przyszłości nie blokowałby Fabianowi możliwości gry.
guru pisze:Lewa obrona- W tym sezonie na szczęście nie mieliśmy z tym problemu, bo Clichy mało kiedy wypadał ze składu. Traore to nie jest jeszcze piłkarz na pierwszy skład (wypożyczyć go). Na lewą obronę mam kandydata. Jest nim Shorey. Wink
Tutaj przydałby się jakiś zawodnik który w razie potrzeby może grać zarówno na środku jak i na lewej. Nie widziałem zbyt wielu meczów Shorey'a ale wydaje się być jedynie przeciętnym graczem.
guru pisze:Nie wiem czy opłaca się kupować zmiennika dla Cesca. Jest Diaby, ale nadal nie wiadomo gdzie będzie go wystawiał Wenger. Ja bym chciał zobaczyć go w środku pola.
W środku tak, ale w miejsce Gilberto. Jakoś nie umiem go sobie wyobrazić jako rozgrywającego. Ja widziałbym raczej Gourcuffa. Zwłaszcza że Milan już go chyba nie chce
ddworakk pisze:Diego w Arsenalu (juz jeden pilkarz z Bundesligi sie sprawdzil)
To jest nierealne. Zresztą po co nam taki piłkarz. Mamy Cesca
guru pisze:Lewe skrzydło
No tu jest potrzebny jakiś wymiatacz. Jednak nie liczyłbym na Quaresme. On będzie kosztował fortune. Już bardziej prawdopodobne jest sprowadzenie Ben Afry. Piłkarz uniwersalny, młody i bardzo przyszłościowy. Czyli taki jakich Wenger lubi najbardziej.

Nie liczyłbym też na typowego środkowego napastnika. Pewnie przyjdzie jakiś zawodnik mogący grać na ataku lub na skrzydle (Ben Afra czy Agbonlachor)

Wróć do „Anglia”