Jaaskalainen moim zdaniem byłby idealny. Doświadczony w PL, mógłby rywalizować z Manuelem o miejsce w bramce ale w przyszłości nie blokowałby Fabianowi możliwości gry.guru pisze:Bramka- jakiegoś bramkarza, który konkurowałby z Fabiańskim o miano zmiennika Almuni.
Tutaj przydałby się jakiś zawodnik który w razie potrzeby może grać zarówno na środku jak i na lewej. Nie widziałem zbyt wielu meczów Shorey'a ale wydaje się być jedynie przeciętnym graczem.guru pisze:Lewa obrona- W tym sezonie na szczęście nie mieliśmy z tym problemu, bo Clichy mało kiedy wypadał ze składu. Traore to nie jest jeszcze piłkarz na pierwszy skład (wypożyczyć go). Na lewą obronę mam kandydata. Jest nim Shorey. Wink
W środku tak, ale w miejsce Gilberto. Jakoś nie umiem go sobie wyobrazić jako rozgrywającego. Ja widziałbym raczej Gourcuffa. Zwłaszcza że Milan już go chyba nie chceguru pisze:Nie wiem czy opłaca się kupować zmiennika dla Cesca. Jest Diaby, ale nadal nie wiadomo gdzie będzie go wystawiał Wenger. Ja bym chciał zobaczyć go w środku pola.
To jest nierealne. Zresztą po co nam taki piłkarz. Mamy Cescaddworakk pisze:Diego w Arsenalu (juz jeden pilkarz z Bundesligi sie sprawdzil)
No tu jest potrzebny jakiś wymiatacz. Jednak nie liczyłbym na Quaresme. On będzie kosztował fortune. Już bardziej prawdopodobne jest sprowadzenie Ben Afry. Piłkarz uniwersalny, młody i bardzo przyszłościowy. Czyli taki jakich Wenger lubi najbardziej.guru pisze:Lewe skrzydło
Nie liczyłbym też na typowego środkowego napastnika. Pewnie przyjdzie jakiś zawodnik mogący grać na ataku lub na skrzydle (Ben Afra czy Agbonlachor)