Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 14 kwie 2008, 9:25

amolinn pisze:Jaaskalainen moim zdaniem byłby idealny. Doświadczony w PL, mógłby rywalizować z Manuelem o miejsce w bramce ale w przyszłości nie blokowałby Fabianowi możliwości gry.
Już to kiedyś pisałem, dla mnie dużo lepszy kandydat do bramki niż Almunia.
Juz pomijając umiejętności czysto bramkarskie, które Jussi ma większe, a patrząc tylko na doświadczenie, ogranie .. Fin bije na głowę Manuela.

Co do Bentleya, mało razy opowiadał jak to Wenger prawie mu zniszczył karierę ? Jak na niego nie stawiał ? Wątpię, aby w ogóle rozważał powrót ... choć Jens się ostatnio z Wengerem pokłócili i wczoraj juz grał :lol:

amolinn pisze:Tutaj przydałby się jakiś zawodnik który w razie potrzeby może grać zarówno na środku jak i na lewej. Nie widziałem zbyt wielu meczów Shorey'a ale wydaje się być jedynie przeciętnym graczem.
I jest taki, nazywa się Gallas. Tylko, że wtedy albo musi grac Sendi w środku, albo Djourou, który albo jest wypoyczony, albo kontuzjowany. Albo z kolei jakis wytwór Wengera pt. Gilberto or Song na stoperze.
Traore bym nie wypozyczał, za duży ma potencjał aby ryzykować jego odejscie. A te wypożyczenia już mi sie tak nie podobają tak jak wcześniej ... sam Vela ostatnio mówił, że chętnie przyjdzie na Emirates, ale jak nie dostanie pozwolenia, to też sie nic nie stanie, bo równie chętnie zostanie w Osasunie.
Agbonlahor za chiny ludowe nie przyjdzie. I nie chodzi mi o fakt, że jest Anglikiem :smile2: będzie za drogi.
Jak już z Villi to 2 asystenta w lidze, Ashley Younga. Lubi chłopak w necie wystąpić, ale gra czasami kapitalnie. Młody, szybki, skutecznie dogrywa.
Czego chcieć więcej ? A pewnie byłby w miarę tani - do 10 mln.
Ben Arfe też bym chciał, oczywiście bardziej niż Younga, tylko nie wiem czy Alaus jakiejś zaporowej ceny nie wymyśli. Sam Hatem pasuje stylem do Arsenalu i moze grać na skrzydle i w ataku. To byłby niewątpliwie dobry transfer.

Wróć do „Anglia”