Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 14 kwie 2008, 15:36

Kamil232 pisze:Mówię, że to jest Manchester United- u nas zawsze dawało się szansę swoim wychowankom

10 lat temu to i Arsenal i Chelsea dawaly szanse swoim wychowankom lub graczom krajowym

Obudz sie. To juz nie te czasy Becksa , Giggsa , Butta i innych. W podstawie zostalo nam 3 wychowankow , reszta gracze kupieni, nie wazne skad czy z kraju czy z zagranicy. Pomysl sobie jak bedzie wygladac 1st eleven za rok albo dwa , kiedy Gary , Giggs i Scholes odejda na dalszy plan. Juz maja swoich nastepcow, teraz potrzeba tylko nastepcy Garego

Smutna prawda
Kamil232 pisze:Na prawej obronie bym dał szansę Simpsonowi, tudzież wolałbym Huttona niż jakiegoś Bosingwe.
Simpson imo ssie , poprostu nie da sobie rady i pewno w to lato odejdzie. Hutton - Tottenham dopiero co go kupil za 9 mln , myslisz ze ile za niego zazadaja ? 20 ? 30 ? Za taka cene mozemy miec znanego i posiadajacego juz wlasna marke Alvesa albo Lahma. Ale to pewnie i tak cie nie przekonuje, bo potrzeba na pałe brytola...
Na skrzydło? Bentley, Young.

Tak jak napisalem - gdyby byli tacy superekstraprofatalitywymiatacze to Fergie nie sprowadzalby Naniego tylko ktoregos z nich :]
Kamil232 pisze:Na Atak? Jest taki jeden zachwyca w Championship i strzelił więcej goli niż Bendtner w zeszłym sezonie w tej samej lidze, nazywa się Campbell.
Szczerze mowiac widzialem go kilka razy. Narazie sie nie wypowiem na temat umiejetnosci, ale jednego mi w nim brak - takiej walki i takiego serca co widze np u Roo

Kamil232 pisze:A teraz tego samego oczekujesz w United. Ja nie, ja chce mieć w zespole przynajmniej kilku(nie całą 11 zebyś znowu tak nie pisał) wychowanków czy graczy którzy mają w sercu United jak np. Evans

Nie hurtowo , tylko rozsadnie. Nie chce zebysmy kupowali na pałe kogos krajowego tylko dlatego ze jest z UK , chce zebysmy sprowadzali porzadnych zawodnikow za w miare rozsadne pieniadze

Wróć do „Anglia”