Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 14 kwie 2008, 18:00

Kubańczyk pisze:a ja nierozumiem jednej rzeczy........czemu ty tak nie lubisz tego Simpsona Question Chłopak zagrał parę meczy w pierwszym składzie(ja go oglądałem tylko z Wigan i Evertonem).Wprawdzie z Evertonem zagrał slabiutko,ale z Wigan spisywał się znakomicie.Naprawde dajmy chłopakowi szansę bo on ma potencjał,i własnie takimi wypozyczeniami zdobywa potrzebne mu doświadczenie.Pique też był wypożyczony rok temu,a ostatnio z Arsenalem zagrał bardzo dobry mecz. Już wnioskujesz że stać go jedynie na grę w Derby czy innym Sunderlandzie,a ja na miejscu sir Alexa dałbym mu szansę.

hehe :) nie to ze nie lubie , poprostu nie widze w nim potencjalu. Podobnie ma sie z Eaglesem czy tez moim ulubiencem Dongiem :lol: Widzisz - ty mowisz ze na miejscu SAF'a dalbys mu szanse , a on sam mu jej nie daje ;)
majer13 pisze:Według mnie na chwilę obecną nie mamy takiego WYCHOWANKA który byłby wstanie na takim poziomie grać i tak jest bolesna prawda Sad

Jest . Brandy ;) Widzialem go w akcji i marzy mi sie zobaczec go w przyszlym sezonie w klubowej koszulce :) Chociaz pewnie prawdopodobniejszy jest wystep Donga :roll:

PS. Giggsy King :spoko: Bardziej od kiwek CR7 podoba mi sie reakcja Hoyta :lol: Przyjrzyjcie sie , wyglada jakby cwiczyl pogo na koncercie heavy metalowym :lol:

Wróć do „Anglia”