A ilu piłkarzy Wisła zniszczyła, choć mieli talent, a ilu tylko opowiadało Ci przy piwku, jak to się wielce zapowiadało?Bienias pisze:wiesz jak duzo Wisla zniszczyla talentow? Bo ja znam tylko maly procent a jest on i tak wiekszy od tego udanego stworzonego przez Wisle pilkarza.
Perspektywa juniorka, a perspektywa trenera, który obserwuje piłkarzy to dwie różne rzeczy. Dla mnie zmarnowanym talentem jest taki Zjawiński, który się naprawdę świetnie zapowiadał, ale źle wybrał drogę rozwoju i spieprzył sobie karierę. 16 latek, który strzelił hat-tricka i pomyślał, że jest wielki, ale poczuł się skrzywdzony przez Wisłę, bo po super występie w juniorach nie wyszedł w pierwszym składzie podstawy Wisły to żaden talent.
A wydaje mi się, że głównie takich znasz.
Przede wszystkim czekam na nazwiska, kogo to nie ściągnął ze wszystkich grup wiekowych, bo sprawiasz wrażenie, jakbyś żył w przekonaniu, że Wisła wykupiła wszystkich kadrowiczów od U-21 w dół i to przez nią się nikt nie przebił.Bienias pisze:Jak Cupial zaczal inwestowac w futbol sciagnal prawie wszystkich kadrowiczow roznych grup wiekowych. Teraz pole do popisu dla Wilmore ilu sie przebilo? Czekam na oszalamiajace liczby i nazwiska