Roger w reprezentacji

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 17 kwie 2008, 12:52

Taka jest współczesna piłka, trzeba się z tym pogodzić...
Nie piłka a życie. Migracja opanowała cały świat i granice już praktycznie istnieją tylko na mapie. Wczoraj słyszałem że Chińczyki 'kradną' nam pilotów przez co mamy niedobór :foch: Tak samo z piłkarzami - dostają obywatelstwo aby sprowadzić jeszcze jednego obcokrajowca.
TO jest KPINA JAKAŚ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
NIE DLA ROGERA W Reprezentacji!!!!
Nie będe pisał dlaczego bo już pisałem i nie będę się powtarzał.
To po co ten głupi post sie powtarzający :?:
Zico_FCI pisze:Ciekawe jak Lechu wymówił nazwisko Rogera Laughing
Pewnie będzie na niego mówił Robinho albo Ronnie :lol:
Ciekawy jestem co sie stanie jak Roger pojedzie na Euro i zagra tam beznadziejnie. Nie daj boze Polska reprezentacja przegra wszystkie mecze i wroci wczesniej do domu. Wtedy dopiero zacznie sie jatka z powolaniem Rogera.
Jak nam nie pójdzie to nie tylko Roger będzie wytykany (jeszcze zalezy jak się spisze i czy w ogóle pojedzie :P ). Ale pewnie będzie zal że nie pojechały m.in. dwie gwiazdy polskiej ligi - Sikora i Brożek co Niemcom po 10 goli by strzelili.

Nie wiem co wy się martwicie o jakieś zgranie czy inne pierdoły. Jak pisałem niech jadą najlepsi a nie ci co walczyli o awans czyli za zasługi (już do Korei pojechały nasze gwiazdy za zasługi :? ) To Leo jest trenerem i to on odpowiada głową za reprezentacje a jak uważa że będą zgrani to widocznie jest o tym przekonany (więc argument o grze dopiero po Euro tak jakby z pupy :] ). A jak jakiś Bąk czy inni będą się mścili i np na boisku specjalnie porozumiewali się po polsku a nie angielsku to niech wyp... Mam nadzieję że wiedzą iż grają dla Polski a nie dla siebie :think: Komu nie pasuje może zrezygnować z gry a jak chce jechać na Euro to musi akceptować wszystko co powie Don Leo :P

Wróć do „Polska”