Bienias pisze:Naiwny jestes.
Wierze w ludzi
To chyba oczywiste, że tak.Bienias pisze:Lepiej by ci bylo gdyby powiedzial kocham Polske i czuje sie Polakiem i zaspiewal hymn lepiej od naszego prezydenta?
Piłkarski potencjał w nim widze, ale nie zmienia to faktu, że nie jest Polakiem... a to czy gra w Legii czy Wiśle czy Lechu to mnie tutaj akurat najmniej obchodzi.Bienias pisze:Tylko zaslepieni nienawiscia do obywatelswa Rogera i Legii nie widza w nim pilkarskiego potencjalu i zawodnika na miare kadry.
Bienias pisze:nie wiem czy wiesz Ebi mial podobnie
Serio nie widzisz różnicy?
Z Olisadebe była taka różnica, że on miał żone Polke... więc jakiś związek z krajem pozostanie na zawsze. No i jak już mówiłem był w Polsce nieco dłużej niż jest Roger. Poza tym Oli grał już od eliminacji i walnie przyczynił sie do naszego awansu na Mundial po 16 latach posuchy... a ten tu nagle sie obudził jak sie okazało, że gramy w Euro.
NIE dla Rogera w reprezentacji. A jeśli już to ewentualnie od eliminacji do MŚ w RPA.
Yukasz pisze:A jak jakiś Bąk czy inni będą się mścili i np na boisku specjalnie porozumiewali się po polsku a nie angielsku to niech wyp...
A po jakiemu mają sie porozumiewać jak nie po polsku?
Mówi po polsku i ma bodajże matke Polke, wiec nie widze problemurbortniczuk pisze:i co robert czuje sie polakiem???
rbortniczuk pisze:Ilu jest takich piłkarzy, np. Szetela którzy mogliby grac a nie chcą, Pomimo, ze są Polakami, czyi gardzą naszym obywatelstwem,
To raczej było tak, że my gardziliśmy Szetelą