Roger w reprezentacji

some1
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: some1 » 17 kwie 2008, 18:53

Tak ogólnie skomentuję poprzednie wypowiedzi... Dzisiaj zobaczyłem posty i nagonkę na Rogera i mnie (adwokata Rogera :)) . Zobaczcie: trenera mamy z Holandii (zgroza, Wdowczyk albo Gmoch byliby lepsi, prawda). W innych reprezentacjach: Camoranesi- Włoch, Bojan- Hiszpania. Nie mówię już o latach 30-tych-tam "kradzież" zawodników była normą np. Wilimowski przeszedł do Niemiec, a przedtem strzelił 4 bramki Brazylii dla Polski. Kilka osób żal komentować (szczególnie gościa, który mówił że z niego taki Polak, jak ze mnie Liverpoolczyk). Muszę kibicować lokalnym drużynom?? Jak tak, to z (prawie) każdego z forum jest zdrajca i konspirant. Tylko wysłać do obozu pracy... :shock: Jest jak w piosence 52 Dębiec "To my Polacy". Rozumiem, że drugim Deyną on nie będzie, ale stwierdzenie, że mamy lepszych jest śmieszne. Wymień 4 lepszych (nie może się przecież zmieścić do kadry). Koledzy, którzy nie mają żadnych argumentów, tylko mówią w ogólnym skrócie "Roger jest bee" niech spojrzą kilka lat wcześniej. Olisadebe grał świetnie, teraz nikt się nie rzuca na niego, że to Nigeryjczyk...
Corintians pisze: To wtedy Roger będzie na rękach noszony Very Happy Tak to już jest w Polsce...
To zdanie obrazuje mentalność Polaków.

Pozdrawiam. :) Wiem, że nie przekonam przeciwników, ale trudno. Świat idzie do przodu, jak Polska, mamy stać w miejscu?

Wróć do „Polska”