Roger w reprezentacji

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post autor: Morrow » 18 kwie 2008, 14:41

Roger ma obywatelstwo, jeszcze tylko FIFA coś podpisze i klamka zapadnie. Nie ma sensu roztrząsać czy to dobrze czy źle bo to niczego nie zmieni. Brazylijczyk/Polak będzie w grupie 32 piłkarzy i zapewne pojedzie na Euro choć kto wie co siedzi w głowie Leo. Nasze dywagacje nic nie dadzą no bo co, nie będziemy klaskać przy bramkach, przy których Roger asystował albo które sam strzelił w koszulce z orzełkiem na piersi? To czy się sprawdzi czy nie pokaże czas. Póki co trzeba oswajać się z tym, że Roger będzie reprezentował Polskę i tyle. takie jest moje zdanie.

Podobnie jak kilku kolegów wyżej jestem gorącym zwolennikiem Majewskiego i to co czasami gra ten chłopak to :shock: Jasne, to tylko polska liga ale IMO potencjał ma wielki i zdecydowanie wyróżnia się na tle innych kadrowiczów grających na tej samej pozycji. Dlatego strasznie szkoda by mi było gdyby Radek nie dostał szansy kosztem Garguły albo Rogera(a prawdopodobnym jest, że pojadą obaj) ale mimo wszystko liczę, na to że Majewski pojedzie a odpadnie ktoś z grupy Murawski, Pazdan, Goliński.

Wróć do „Polska”