A nie porownujmy Davida Villi do jak mu tam...? Amauri no Amauri.
Villa to jeden z najlepszych napastnikow na swiecie.
A porownujac go do torresa to w rep. Hiszpani stzrelil podobna ilosc goli mimo ze ma 2 razy mniej wystepow od Torresa...
Poza tym otwarcie mowi ze interesuje go Arsenal.
Tak sobie mysle...
Wenger mowil o 1 klasowym pilkarzu a po slowach Davida Villa mowi teraz o 2 wie cmoze to wlasnie Hiszpan jest tym drugim.
Ja bym sie cieszyl niezmiernie nie wiem jak Wy ale jestem jak najbardizej zwolennikiem talentu Villi.
Poza tym nawet z Villa i Adebayorem robin lawki grzec nie musi nie raz grywal na skrzydle nie raz byl lacznikiem (miedyz pomoca a atakiem), bardzo czesto zreszta cofa sie po pilke by rozegrac ja z tylu. Poza tym w przypadku kontuzji chociazby Rosicky'ego nie musielibysmy ogladac w pomocy... Eboue.
Kazdy byl kiedys niesprawdzony...Może i nie jest gorszy ale jest niesprawdzony w Anglii.
Co do Mathieu to nie wierze w jego odejscie...
Gra w jednym z najlepszych klubow na swiecie w dodatku ma miejsce w wyjsciowym skladzie i to raczej miejsce niepodwazalne, gdzie mialby odejsc? A zwlekanie z kontraktem to pewnie kwestia "kilku tysiaczkow".
Jescze co do Villi to jestesmy na 3 miejscu bogaczy na swiecie wiec stac nas na kazdego... Kwestia czy Arsene chce miec takiego pilkarza. A jesli sam przyznaje ze jest zwolennikiem jego talentu to mozemy licyzc sie z transferem Villi. Oczywiscie cena odegra najwazniejsza role.