Jesteśmy na 3 miejscu jeśli chodzi o przychody ze sprzedarzy biletow, koszulek, praw w telewizji itp. Nikt nie liczy tutaj możliwości finansowych prywatnych sponsorów.ddworakk pisze:Jescze co do Villi to jestesmy na 3 miejscu bogaczy na swiecie wiec stac nas na kazdego...
Z tego co mi wiadomo to 10mln. Wyobrażasz sobie Wengera wydającego 24mln?RealFan pisze: Z tego co mi wiadomo kwoty transferu oficjanie nie ujawniono, a spekulowalo sie o 24 mln. Trzy razy mniej?
Nie chodzi mi o to żeby nie kupować. Uważam tylko cenę za trochę wysoką. Nigdzie nie kwestionowałem umiejętności Hiszpana. Co więcej napisałem że sam jestem wielkim zwolennikiem tego gracza. Tylko nie za taką cenęRealFan pisze: Nie mozna mowic, ze nie kupujmy go, bo nigdy nie gral w tej lidze. Kuzwa kiedys musi zagrac. Gdyby tak podchodzono do sprawy to Zidane nigdy nie odszedlby z Francji, Kaka z Brazylii, Ruud z Holandii, Toure z Afryki, CR z Portugalii itd.
Chodzilo mi o te 70 mln. Chyba o tym pisałeś?Jest co najmniej kilka klubow, ktore 30 mln za Ville dalyby bez chwili zastanowienia.
Ryzyko ze sprowadzeniem zawodnika za taką kase jest zawsze niezależnie skąd i niezależnie w jakim wieku (przykład Szewczenki). Problem jest natomiast taki że Villa ma 26 lat. Jeśli nie sprawdziłby się, posiedziałby 2 lata na ławce, to kto wyłożyłby jakąś satysfakcjonującą kwotę żeby go odkupić. Już z Reyesem był problem a był młodszy. oczywiście chciałbym żebyśmy go kupili, a on stałby się wielką gwiazdą Premiership ale jakoś trudno mi na to nie spojrzeć z takim entuzjazmem jak niektórzy z was.
Tymczasem Henry co jakiś czas wspomina jak to tęskni za Londynem. Ciekaw jestem czy widzielibyście go z powrotem w koszulce Kanonierów. Ja chętnie(oczywiście za przyzwoitą cenę).