Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: amolinn » 18 kwie 2008, 21:08

ddworakk pisze:Jescze co do Villi to jestesmy na 3 miejscu bogaczy na swiecie wiec stac nas na kazdego...
Jesteśmy na 3 miejscu jeśli chodzi o przychody ze sprzedarzy biletow, koszulek, praw w telewizji itp. Nikt nie liczy tutaj możliwości finansowych prywatnych sponsorów.
RealFan pisze: Z tego co mi wiadomo kwoty transferu oficjanie nie ujawniono, a spekulowalo sie o 24 mln. Trzy razy mniej?
Z tego co mi wiadomo to 10mln. Wyobrażasz sobie Wengera wydającego 24mln? :lol:
RealFan pisze: Nie mozna mowic, ze nie kupujmy go, bo nigdy nie gral w tej lidze. Kuzwa kiedys musi zagrac. Gdyby tak podchodzono do sprawy to Zidane nigdy nie odszedlby z Francji, Kaka z Brazylii, Ruud z Holandii, Toure z Afryki, CR z Portugalii itd.
Nie chodzi mi o to żeby nie kupować. Uważam tylko cenę za trochę wysoką. Nigdzie nie kwestionowałem umiejętności Hiszpana. Co więcej napisałem że sam jestem wielkim zwolennikiem tego gracza. Tylko nie za taką cenę
Jest co najmniej kilka klubow, ktore 30 mln za Ville dalyby bez chwili zastanowienia.
Chodzilo mi o te 70 mln. Chyba o tym pisałeś? :wink:

Ryzyko ze sprowadzeniem zawodnika za taką kase jest zawsze niezależnie skąd i niezależnie w jakim wieku (przykład Szewczenki). Problem jest natomiast taki że Villa ma 26 lat. Jeśli nie sprawdziłby się, posiedziałby 2 lata na ławce, to kto wyłożyłby jakąś satysfakcjonującą kwotę żeby go odkupić. Już z Reyesem był problem a był młodszy. oczywiście chciałbym żebyśmy go kupili, a on stałby się wielką gwiazdą Premiership ale jakoś trudno mi na to nie spojrzeć z takim entuzjazmem jak niektórzy z was.

Tymczasem Henry co jakiś czas wspomina jak to tęskni za Londynem. Ciekaw jestem czy widzielibyście go z powrotem w koszulce Kanonierów. Ja chętnie(oczywiście za przyzwoitą cenę).

Wróć do „Anglia”