Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 18 kwie 2008, 21:20

amolinn pisze:Z tego co mi wiadomo to 10mln. Wyobrażasz sobie Wengera wydającego 24mln?
Pfff...Przypomnij sobie ile kosztowal Reyes. Mi duzo latwiej uwierzyc w 24 mln niz w 10 za Eduardo - za dobrze gral i w lidze i w reprezentacji, zeby oddli go tak tanio.
amolinn pisze:Tylko nie za taką cenę
A za jaka? Kto przy zdrowych zmyslach odda takiego pilkarza jak Villa za mniejsze pieniadze? :lol:

70 mln to kwota wynikajaca z determinacji Chelsea. Wczesniej skladali nizsze oferty po 30 i troche wiecej milionow, ale jak widac cos w tym pilkarzu widzieli i ja im sie nie dziwie. 70 mln to kwota ogromna, ktorej wart nie jest tak naprawde zaden pilkarz. Ale to, ze ktos jest wart iles tam nie znaczy, ze nie mozna za niego zaplacic wiecej. Romka atomka stac na taki wydatek i nawet go nie zauwazy w swoim portfelu, wiec czemu mial nie sprobowac? Zespol zyskalby na tym ogromnie duzo.

Z calym szacunkiem, ale Reyes i Villa to pilkarze troche innego kalibru.

Naprawde w przypadku Davida nie powinno sie patrzec takimi kryteriami, co bedzie, jak sie nie sprawdzi? Bo to jest bardzo malo prawdopodobne, zwlaszcza w Arsenalu, ktory preferuje pilke idealnie do Hiszpana pasujaca.

Wróć do „Anglia”