Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: amolinn » 18 kwie 2008, 21:29

RealFan pisze: Pfff...Przypomnij sobie ile kosztowal Reyes. Mi duzo latwiej uwierzyc w 24 mln niz w 10 za Eduardo - za dobrze gral i w lidze i w reprezentacji, zeby oddli go tak tanio.
Tyle że przychodził z Chorwacji a nie z Hiszpanii. To dość znacząca różnica. W reprezentacji zaczęło być o nim głośno dopiero podczas tych eliminacji i to głownie dzięki bramce strzelonej Anglikom. A to że był królem strzelców i najlepszym piłkarzem ligi chorwackiej? Czy to od razu znaczy że piłkarz musiał kosztować 24mln? Jak dla mnie 10 mln (być może funtów, nie wiem dokładnie :P ) jest jak najbardziej realne.
RealFan pisze:A za jaka? Kto przy zdrowych zmyslach odda takiego pilkarza jak Villa za mniejsze pieniadze? Laughing
No tak z 20 mln uważam za rozsądną cenę.
RealFan pisze:Romka atomka stac na taki wydatek i nawet go nie zauwazy w swoim portfelu, wiec czemu mial nie sprobowac?
Właśnie przez takie myślenie ceny piłkarzy są windowane daleko poza granice rozumu.
RealFan pisze:Naprawde w przypadku Davida nie powinno sie patrzec takimi kryteriami, co bedzie, jak sie nie sprawdzi? Bo to jest bardzo malo prawdopodobne, zwlaszcza w Arsenalu, ktory preferuje pilke idealnie do Hiszpana pasujaca.
Nic nie jest pewne. Zresztą my tu sobie dywagujemy na temat czy się sprawdzi czy nie a on pewnie i tak do nas nie trafi :roll:

Wróć do „Anglia”