Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
amolinn
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: amolinn » 18 kwie 2008, 22:39

Oczywiście że mogło tak być. Ale nadal mnie nie przekonuje, chociaż bardzo ładne to opowiadanie, gratuluję :wink:. Być może jestem po prostu uparty. Za 27 mln mogliśmy mieć Ribery'ego. Zawodnika o dużo bardziej wyrobionej renomie. Jeśli te kwoty były do siebie podobne to czemu Wenger nie zdecydował się na Francuza o którym wielokrotnie mówił że kupiłby go tylko że cena podyktowana przez Bayern go odstraszyła? Z całym szacunkiem dla Eduardo i jego wyczynów na Emirates to z Ribery'ego mielibyśmy więcej pożytku. No ale tego się pewnie nie dowiemy.

RealFan pisze: ...ktora znalazla sie na liscie transferowej po tym jak poprosila o zgode na transfer. Takie cos obniza cene. Zwlaszcza, ze inne kluby niz Barcelona specjanie nie zabiegaly o Titiego, wiec jestem w stanie stwierdzic, iz zle na tej sprzedazy nie wyszliscie.
Uhm.. zważywszy na rolę jaką pełnił w zespole... to troche za mało za niego dostaliśmy. A 30 lat to wcale nie tak dużo. Zawodnik o takich umiejętnościach jak Henry dawałby Arsenalowi jeszcze kilka lat gwarancji gry na najwyższym poziomie

Wróć do „Anglia”