Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Adas07 » 19 kwie 2008, 22:37

Dramatyzujesz a sytuacja nie jest wcale taka najgorsza...Nie ogladalem meczu bo mnie nie bylo w domu ale ze skrotu meczu i relacji nie wygladalo to tak zle :roll: . Na Ewood Park zawsze gralo sie ciezko i tym razem tez tak bylo... Widac jak pilkarze sie cieszyli po bramce na wage remisu...Chyba lepiej ze tak sie stalo a nie zeby bylo odwrotnie , ze to Blackburn strzeli nam gola w koncowce :?
Cieszy powrot Naniego ponoc ozywil gre United.
Nastepne spotkanie ligowe z Chelsea po ktorym juz chyba wszystko bedzie jasne... Dzisiejszy remis moze sie okazac bardzo wazny.
Jezeli wygramy z Chelsea to zapewnimy sobie mistrzostwo jezeli (odpukac) przegramy dalej bedziemy na pozycji lidera. Jednak trzeba podejsc optymistycznie wiec wierze ze wygramy :) .

Co do meczu z Barcelona... Nie wydaje mi sie ze zaprezentowali sie dzisiaj lepiej remis u siebie...Chociaz ponoc duzo zmarnowali ale to juz ich problem.
SAF po meczu powiedzial ze do dyspozycji bedzie juz Hargreaves,Anderson no i Wayne ktory ponoc dzisiaj zostal poobijany.
Mam nadzieje ze Fergie dobrze wykombinuje sklad na srode.Osobiscie licze na gre Naniego gdyz forma Ryana wola o pomste do nieba. W meczu widzialbym jeszcze Hargreavesa ktory jest w dobrej formie :wink:

Wróć do „Anglia”