wiara jest zawszeMakis pisze:Wiecej wiary w naszych nam trzeba
średnio, brazylijczyk od czasu kontuzji brzucha bardzo wolno odzyskuje forme. ale spokojnie na końcowe mecze myśle ze poprawi konto bramkowe. Co nie zmienia faktu ze to najlepszy sezon w Realu Robsona 10 goli i 7 asystMakis pisze:P.S. Robinho cos zagral procz asysty
możliwe. ja bym chciał mimo wszystko zeby Bernd dał na koncówke sezonu wiecej szans młodszym. np. Balboa zasługuje szanse wykazania sie.cru pisze:a Balboa tez pilke kopac umie - to sens inwestycji w Quaresme stoi pod duzym znakiem zapytania
Natomiast Quaresma moze nie być potrzebny z innego powodu. Jeśli tylko zakupimy środkowego pomocnika (Diego naturalnym kandydatem) ustawiamy Robinho z Robbenm z boku i jest ok.
Jesli natomiast nie zakupimy takiego gracza to wydaje mi sie ze jest potrzeba angażu dobrej klasy prawego pomocnika. Niekoniecznie Quaresma ale moze Joaquin w koncu spełni swoje młodzieńcze marzenia
Bo niemiec też wciąż sie uczy. Sam uważam ze mecze wyjazdowe powinniśmy grać własnie dwoma DM w środku Sneijderem jako mediapunta Robinho i Robbenem na skrzydłach a Raulem w środku.cru pisze:Tylko ze cos Schuster mnie do siebie przekonac nie potrafi... aczkolwiek dzisiaj nie mozna miec do niego zadnych zarzutow, na czele z bardzo dobrze dobranym skladem.
szkoda Gutka ale statystyki zobowiązują 10 na 10 meczów bez Gutiego wygranych
na koniec słówko o naszej czwórce obrońców. W takim ustawieniu z taka formą jaka ma nasza czwórka obrońców - nie widze sensu w wzmocnianiu tej formacji. O ile oczywiście nie odejdzie Canna. Metzelder wyzdrowieje i ze spokojem bedzie mógł uzupełniać ewentulane kontuzje. Torres jest jako dubler dla Ramosa, Marcelo moze spokojnie sie rozwijać przy Heinze.