Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 21 kwie 2008, 16:34

peepe pisze:i co ci to da? ze upokorzylismy Barce w wyscigu slepego i gluchego? wroc do komentowania newsow na fioletowej stronce

smiech na sali
Aż się nie chce wierzyć, że kibic Realu pisze takie rzeczy. Upokorzenie największego rywala to jest jedna z najpiękniejszych rzeczy w piłce nożnej. To jest jak zdobycie mistrzostwa, wielka fiesta. Szpaler w wykonaniu piłkarzy Barcy to jest rzecz, który chciałby zobaczyć każdy kibic Realu. A uzależnianie tego od formy i przez przekrój całego sezonu jest dla mnie głupotą. Jestem pewny, że mecz Real - Barca będzie świetnym meczem w wykonaniu jednego bądź drugiego zespołu, albo obu, bo w meczu derbowym poprzednie mecze się nie liczą. Nie wiem czy kiedykolwiek była taka sytuacja, że Barca robi szpaler na Bernabeu. Ale dla Ciebie to jest chyba nieważne. Z mistrzostwa też się pewnie nie będziesz cieszył, przecież Real grał tak słabo.
Pomyśl sobie, które mistrzostwo jest piękniejsze - takie, w którym zdobywa się 100 punktów w kapitalnym stylu i tytuł zapewnia się w lutym? Bez żadnych emocji, ale z pięknymi statystykami, czy może takie jak rok temu (w słabym stylu, ale w ostatniej kolejce), albo z katalońskim szpalerem?

Wróć do „Hiszpania”